KØBENHAVN VORES TØRRELOFT

Københavner Favoritten #3

26. august 2016

image

Mother er en restaurant jeg har frekventeret en del de sidste par år. De fleste Københavnere kender den så aldeles godt: stedet hvor ingen af de ansatte trendy typer taler dansk, hvor pizzaen kommer midt i forretten og hvor henvisningen til baren pga. ventetid er mere regelen end undtagelsen (når man ikke har fået reserveret bord). Men Que fuck… fordi det er altid mega lækkert! Pizzaerne og  Spritz’eren på prosecco gør ventetiden i baren det hele værd og nårh jah… som den interiør junkie jeg nu er, så synes jeg også at den lille bar er fantastisk smuk, med sine rå og minimalistiske træmøbler.

imageFavoritten: Pepperoni & Pepperoni (tomato, mozzarella, marinated peppers, spicy salame, smoked cheese, parsley).

image

    Leave a Reply