VORES TØRRELOFT

◊ Smukke illustrationer til hjemmet

16. marts 2015


⋘•◊▲◊•⋙

Rie Maktabi Illustrationer

⋘•◊▲◊•⋙

Jeg er vild med Rie Maktabi’s farverige grafiske dame illustrationer. Skulle jeg vælge 2, der ville passe helt perfekt ind i vores hjem, må det være de 2 første herunder. Men de er alle virkelig smukke, finurlige, mystiske og anderledes – og en anelse botaniske 🙂

Illustrationerne koster 200 kroner,  de er i A3 format og kan købes i en af mine absolut farvorit butikker i København; Dora på Værnedamsvej (se evt. min liste over yndlingsshop i Kbh hér). Den interiørbutik er mig til evig inspiration – jeg elsker at de blander genbrug/antik med nyt.

Som DORA også skriver på deres hjemmeside vil illustrationerne se fine ud i Moebe CPH transparente egetræsramme ( Kan købes hos Dora og hér) eller man kan lave sin egen meget simple transparente rammer ( Se min DIY hér).

Se hvad jeg har i min Moebe ramme hér.

 photo qq_zps0cq8a6ou.jpg

 photo qqqqqq_zpsqhyw1wgb.jpg

 photo q_zpsycoulari.jpg

 photo qqq_zpsvoi25gmm.jpg

 photo qqqq_zpsm0ya6f2h.jpg

 photo qqqqq_zpsyzoogo70.jpg

 photo x_zpsbjmyfkvk.jpg
•⋱◊⋰•

indlægget indeholder et affiliatelink

    Leave a Reply