VORES TØRRELOFT

Den der flamboyante stol på ønskelisten…

20. juli 2017
dreamchairPhotocredit: Artilleriet

Jeg havde egentligt tænkt mig at stolen her skulle indgå diskret i collagen fra i går .Men sammen med noget meget fint fersken sengetøj og lidt andre flamboyante interiør elementer, ville stolen få collagen til at tippe over. Så nu har den fået et post for sig selv, hvilket fersken sengetøjet også burde have fået, set i bakspejlet. På instagram har det i hvertfald fremkaldt en del numse associationer og nu kan jeg heller ikke se andet hahaha. Men det ændrer ikke på at jeg stadig gerne vil vågne op, omgivet af en hulens masse små orange numser  🙂

Tilbage til stolen…

…som jo er helt uimodståelig smuk! Og garanteret også super bekvem.

Den minder en smule om de famøse lyserøde lounge stole på Restaurant Sketch i London, som kun er overgået af deres eget pastelfarvede sildebensgulv. Hvis I ikke har hørt om Sketch, så er det dette vilde sted jeg taler om. Det er forståeligt på min destinations-rejseliste, næste gang turen går til London – pink gallore!

Det er Belgiske Dutchbone der står bag stolen, men det var hos min svenske webshop favorit Artilleriet at jeg kastede min kærlighed på den. Flower Lounge Chair koster ca. omregnet  7500 kroner. Farven er hidsig, men sammen med vores øvrige møbler og alle vores grønne planter, så tror jeg at det kunne blive en symbiotisk sammensætning.

Jeg lader stolen stå på ønskelisten lidt endnu…

Læs også: 6 unikke og inspirerende webshops

 

drePhotocredit: Artilleriet
dreaPhotocredit: Artilleriet

    Leave a Reply