VORES TØRRELOFT

A Few of my Favorite Things #1

19. juli 2017

Indeholder Reklamelinks.1

Reklamelinks:

1 / Peaches sengesæt fra Urban Outfitters. Det er simpelthen så fint.
2 / Clean White Woods fra Clean – jeg er løbet tør og det er jeg faktisk også for min bæredygtige parfume.
3 / Sammenklappeligt sofabord i metal fra ELLOS.
4 / Ripple Champagne Glas fra Ferm Living. Jeg elsker cava og drikker det af nogle alt for uhøjtidelige glas herhjemme. Men dem her…
5 / Skærmvæg i bambus fra Lene Bjerre. Man kan aldrig få for meget bambus.
6 / Røde Royale Flats fra Free People. Jeg elsker Free People og det er altid den første tøjbutik jeg rammer når vi er i USA.
7 / Miljøvenlig madkasse i rustfrit stål fra Eco Lunch Box – i sidste uge smed vi ALT køkkenopbevaring ud i plastik(noget blevet givet væk).
8 / Picnic tæpper med læder straps fra Future Kept. Jeg mangler altid et “ready to go” tæppe…
9 / Bobby Pins i fine farver fra Pico.
10 / En stor Strelitzia Nicolai set hos Greenify.
11 / Curva Magasinholder fra AYTM.

Bloggen har stået ret stille siden starten af sommeren. Min tid har simpelthen været på brugt på at gøre lejligheden i stand, hvilket er blevet rimelig dokumenteret på Instagram @CopenhagenWilderness – og jah knapt så meget her på bloggen. Det har bare ikke været vanvittigt inspirerende at sidde i en sky af støv og puds og blogge. Men nu er rammerne ved at være tilbage til det rare. Jeg har langt om længe fået mig et super fint skrivebord og en snart meget hyggelig kontorkrog, så jeg kan få lagt noget arbejde fra hoved og kamera over på bloggen. Tanken er, at bloggen skal tilbage til samme gode content, som jeg skabte da jeg i foråret lå vandret med min brækkede ankel. Selvfølgelig er tiden ikke lige så god, qua at jeg er tilbage på sygeplejerskejobbet, men jeg vil gøre et forsøg. Jeg kan ikke begge dele fuldtid, selvom jeg angiveligt har forsøgt! Men det bliver man altså tyndhåret af – virkelig! Men det var skisme rart at være så produktiv, at få afløb for kreativiteten og samtidig se bloggen eksplodere som aldrig før i sidevisninger og følgertal. Bloggen nåede over 120.000 sidevisninger på de 2 måneder, hvor jeg dedikerede min tid. Det var jeg egentlig ret godt tilfreds med. Det var bare virkeligt rart at se så mange tjekke ind i mit lille vildnis og lade sig inspirere.

Tørreloft istandsættelsen fortsætter herhjemme. Vi tager det i små ryk. Både kærestemanden og jeg arbejder som nævnt fuldtid, men vi kan godt lide lidt fritid – også selvom at bimse lejlighed kan være terapeutisk i sig selv (specielt for mig). Men vi er ikke pressede på tid og lidt bygningsrod og flyttekasser har vi lært at leve med – bare min lille krog forbliver bygningsfri. Så skal det nok blive godt 🙂

Så her får I første udgave af mine nye “ugentlige”: “Shop My Favorites – These Are a Few of My Favorite Things”(jeg kan seriøst  ikke sige det/læse det uden at høre sangen fra Sound of Music, som jeg har set så hjernedødt mange gange). Her samler jeg en lille del af ugens “uuuh’er” og “nææh’er” fra nettet og hvad jeg ellers støder på ude i den virkelige verden. Det nyeste tiltag er vel, at det ikke kun er interiør, men ALT der giver hjertet i øjnene.  “Bæredygtig Onsdag” vender også tilbage og ligeledes gør “Glimt”, som faktisk ikke har set lyset siden Marts 2016.

Tænk bloggen fylder 5 år i år og har haft sit nye navn i snart 1 år….der var engang man var sygeplejerskestuderende og overspringshandlede lige lovlig meget 🙂

Nogle af jer har nok bemærket, at der mangler en del billeder på mine ældste posts. Photobucket som hoster mine ældste billeder har ændret retningslinjer og jeg skal derfor betale en klækkelig sum penge (400 $) for at få billederne vist/tilbage igen. De er pt låst indtil vi har fået afklaret lidt sager. Jeg beklager meget – det er virkelig gået op for mig, hvor meget mine gamle DIY er til glæde for jer. Jeg lover at det hele snart kommer op igen 😉

 • Reply
  Margit
  19. juli 2017 at 16:16

  Hej, hvor køber du alle dine planter henne? Kan se du har linket til Greenify, men man jo købe sig fattig i lækre store planter 💚🙈

 • Reply
  Mette
  20. juli 2017 at 1:24

  Hej!
  Jeg har googlet sengetøjet; men jeg kan ikke finde det. Har du et link el. lign?
  Mange hilsner herfra 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   20. juli 2017 at 2:56

   Jamen der er jo link i indlægget – under collagen. Der er links til det hele 😀

Leave a Reply