VORES TØRRELOFT

DIY “Art Deco” Lampe

25. juni 2017

untitled-1-of-1-9
Jeg har immervæk længe kigget efter kuglelamper med guldfatning osv. – men de få jeg fandt med det rigtige look, havde virkelig de forkerte priser!

I sidste uge var jeg så i SILVAN for at hente plantejord og lidt andre småting til vores Projekt Boligopgradering. Her havde de næsten de kugle lamper jeg har haft i tankerne til vores entré – og til kun 200 små kroner for den største af dem (D. 30 cm). Desværre var farven helt forkert (sølv), men jeg fattede en guldspray og hjemme i køkkenskuffen fandt jeg to slush ice sugerør, fra den gang jeg fyldte 30 år og havde lejet slush ice maskiner til drinks (det var en hamrende populær ide).

Sugerørene gav jeg ligesom de øvrige plastik-/metaldele af lamperne, 2 lag spraymaling. Da det hele var tørt trak jeg sugerøret på lampen ledningen… og voila! Lampe-issuet var løst til ganske få penge 🙂untitled-1-of-1-13Lampen hedder Bright Café Pendel og den fås i 4 størrelser – her ses den spraymalet uden sugerør på 🙂

untitled-1-of-1

toyota-3Forgyldte sugerør – ingen vil seriøst bemærke at mine flotte “art deco” lamper er lavet på sugerør…tror jeg.

untitled-1-of-1-12

untitled-1-of-1-11I morgen bliver den sidste indvendige dør herhjemme monteret, samt gerigterne omkring alle de nye døre – I ved de der pyntelister, som der så aldeles mangler her på billederne 🙂 Desværre ramte tømreren den ene lampe med en dørramme, så den blev knust (I kan lige ænse den i baggrunden). Jeg har dog allerede været nede og købe en ny. Det er fordelen ved at de er så billige – det er “ok” hvis det går galt. Men jeg venter dog alligevel med at udskifte den, til når tømreren er gået 🙂

Årsagen til at vores soveværelsesdør ikke blev monteteret sammen med de øvrige, skyldes at Kærestemanden kun havde målt døråbningen ud i midten og ikke i toppen, hvor der åbenbart er mindre plads. Så der skal lige høvles lidt …iiih haha:). Det der med at mangle især en soveværelsesdør, har været en smule besværligt da vores kat Elmer har været påvirket af de mange nye tiltag herhjemme. Han er begyndt at tisse på tøj (der ved et uheld/dovenskab er endt på gulvet) – og han har endda præsteret at tisse i min dyne. Han er sådan en “trygheds-kat”, så jeg ved at det er de mange nye ting herhjemme, der påvirker ham. Det er sket før og så er det gået over efter lidt tid. Vi er bare vildt bange for at han vil tisse i vores nye kostbare seng – som I kan se her hahaha…åh det ville være så ærgerligt. Så hver gang vi går ind og ud af soveværelset, barrikaderer vi døråbningen med flyttekasser. Men jeg forstår så godt vores lidt uldtot; nyt gulv, ny seng, så bliver væggen fjernet og er længe væk, lige pludselig står der en ny væg, så bliver dørene fjernet og han kan frit gå rundt – og lige pludselig er der døre igen. Intet under at han er forvirret og måske har brug for at markere sit territorium.

Nåh men vi satser på at det hele aftager om et par uger, når der har været ro på i noget tid 🙂

Udover det…

SÅ glæder jeg mig til at se vise billeder af lejligheden, af den nye jernvæg og af vores entré, som er det første rum der er blevet færdigt… der skal nok komme billeder. Jeg har altså bare ikke timer nok i døgnet for tiden 😛

untitled-1-of-1-10

Indlægget er ikke sponsoreret af SILVAN 😉

 • Reply
  melisa
  25. juni 2017 at 21:19

  Jeg så faktisk de samme lamper i Bauhaus idag, og tænkte over hvem det var jeg havde set der søgte noget lignende – og det var dig 🙂
  De er blevet pæne!
  MHT til kat, så har vi samme slags kat ( som i sidste uge tissede i min dyne og i noget tøj) ( badeværelsesreno). VI har en tempur seng, som også har kostet en mindre arm og der har vi købt en rullemadras som i bunden har plastik så det ikke kan ryge ned på den topmadras og resten af sengen. Det er en ide at overveje!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   27. juni 2017 at 5:53

   Tusind tak – rart at vide at Bauhaus også har dem, hvis vi bliver ved med at få dem knust 😛

   Det er faktisk ret godt tænkt det der med en rullemadras med plastik, det er jo netop især “bunden” af sengen som er kostbar. Måske vi lige skal købe et tisse underlag og smide imellem, indtil “faren” er drevet over! Men det er ski’ da smart at man få rullere med “Indbygget” plastik 😀

 • Reply
  Lena
  25. juni 2017 at 22:47

  Woow de er fede 😍

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   27. juni 2017 at 5:42

   yay – tak…jeg synes også at jeg har kringlet den ret godt :p

 • Reply
  Rie Løvkvist
  26. juni 2017 at 10:43

  Prøv eventuelt produkterne fra Feliway (fås hos Maxi Zoo) de kan hjælpe Elmer med at falde til ro i de nye omgivelser. Har været en kæmpe hjælp for vores kat som også havde små uheld når der skete for meget:) https://www.maxizoo.dk/catalogsearch/result/?q=feliway

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   27. juni 2017 at 5:41

   Det produkt kender slet ikke til. Det lyder som en meget logisk måde at afstresse Elmer på. Så tusind tak for tip!!! Det må altså prøves, just in case det hele trækker ud herhjemme 🙂

 • Reply
  kathrine
  26. juni 2017 at 15:03

  Det er faktisk vildt smart, og sikke en god ide! <3.

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   27. juni 2017 at 5:32

   Hahaha…total MacGyver 😛

Leave a Reply