VORES TØRRELOFT

Reklame: Velvære på badeværelset

28. november 2016

Reklame for Ifö

if6

if

Så er det tid til et lille badeværelsesindlæg mere i samarbejde med Ifö og denne gang har jeg tænkt og små filosoferet lidt over hvad “badeværelses velvære” egentlig er for mig og det er der blevet 4 punkter ud af.

Badeværelset skal være Rent

Et rodet og/eller beskidt badeværelse er for mit vedkommende lige så forstyrrende, som når alle andre rum roder – hvis næsten ikke mere fordi det er her mine morgener starter akkompagneret af morgenkaffe og musik fra min telefon. Ærligt talt er det som om at jeg bliver en smule slobby i min egen personlige hygiejne, når badeværelset ikke fremstår rent og rydeligt. Jeg ved det fordi jeg igennem mine år i Marokko og på diverse motels på Americana roadtrips har stiftet bekendtskab med min andel af uhumske badeværelser. Man hopper bagsiden af barberingen over på benene og hårkuren bliver skyllet ud hurtigere end shampoen, pga. den mentale “flugt-tanke”, der opstår, når ens omgivelser frastøder én. Og jeg ville i den grad lyve hvis jeg sagde at vores badeværelse altid ligner noget taget ud af et 5 stjernet hotel. Det gør det bestemt ikke – og slet ikke her på Nørrebro, hvor vi har mere kalk i vandet end shawarmashops nede på gaden. Rengøring er altså knapt så spændende – kalk eller ej. Men den nye serie “Ifö Spira begrænser rengøringen og bidrager til, at man bruger kortere tid med en skurebørste i hånden på badeværelset. I kan læse hvordan i mit indlæg Toiletsnak for de kræsne og samvittighedsfulde.

Badeværelset skal være Velduftende

Badeværelser SKAL dufte godt og jeg har derfor altid et duftlys eller duftpinde stående. Særlig er duftlys er også et dejligt morgen-ritual – det giver både hygge og stimulerer ens lugtesans, hvilket for mit vedkommende gør mig mere frisk og opkvikket. Jeg er muligvis udpræget A-menneske, men det er altså ikke alle dage jeg synes det er lige fantastisk at stå op kl.05:20. Så det betyder altså rigtig meget at træde ud i nogle dejlige omgivelser, hvor Elmers besøg på kattebakken ikke har efterladt en odeur af knapt så rar karakter.

Badeværelset skal være Praktisk, organiseret og funktionelt

Vores badeværelse er ca. 10 år gammelt og der ingen tvivl om at jeg ville have indrettet badeværelset lidt anderledes, hvis det var mig der havde boet der dengang det hele blev moderniseret. Bordpladen er f.eks alt få dyb, hvilket medfører at der er meget langt over til spejlet. Afstanden gør at det på ingen måder er makeup-venligt – så et bordspejl har været en nødvendighed. Opbevaring til håndklæder, hårtørrer og andre ting kunne også have været tænkt ind. Og så har vi erfaret at firkantede håndvaske da er super flotte, men meget upraktiske ift. rengøring idet skidt, tandpasta og andre ting  “lægger sig” og ikke løber ud i afløbet af sig selv. Et alternativ ville være denne firkantede vask med “indre rundning” som lader tyngdekraften gøre sit.

Badeværelset skal være personligt

Badeværelset er et personligt rum og det kan nemt komme til at ose af velvære og wellness. Herhjemme har jeg ladet mig inspirere meget af naturen, hvilket giver et rustikt look og “junglelignende” touch, med min mange planter og rustne bordplade. Drømmen ville da klart være noget lignende billederne fra Ifö’s kampagne herunder.

if3 if5 if4

 • Reply
  Cindy
  29. november 2016 at 10:24

  Hvor har du dit duftlys fra? Jeg synes ikke, jeg har set det på nogen webshops? 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   29. november 2016 at 10:25

   Det er fra Bahne 🙂

Leave a Reply