VORES TØRRELOFT

Se mit drømme boligprojekt

15. juni 2016

Sponsoreret indlæg.

Herhjemme har jeg længe drømt om en altan – faktisk denne Velux Tagterasse, lige præcis der hvor vi nu har 3 gamle Velux vinduer. Vi bor i taget, så der er faktisk rig mulighed for at få lavet en fin altan i taget/skunken. Men hvor starter man lige? Hvor dyrt bliver det? Og gider man indhente dyr arkitekthjælp til at tegne og rådgive projektet, hvis det viser sig at man slet ikke har råd til det?

Hvis I er flere derude der sidder med samme “skumlen” over hvorvidt I tør kaste penge efter en arkitekt, så læs lige med her, fordi Velux har allieret sig med Danske BoligArkitekter og udlodder nu sammen arkitekthjælp til en værdi af 10.000 kr. til 10 heldige vindere.

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er: Upload et billede af dit renoveringsprojekt og/eller beskriv det kort i denne formular. Velux skal have modtaget ansøgningen inden d. 20 juni – så I har altså 5 dage endnu 😉

Eksempler på ydelser, som man kan bruge gavekortet på:

 • Indledende arkitektbesøg
 • Inspiration til udfoldelse af ide, herunder rammer og muligheder
 • Arkitekttegnet skitse af projektet
 • Gennemgang af forslaget pr. telefon
 • Økonomisk skøn for at realisere projektet

 

imageDet er her ved disse vinduer at jeg ønsker mig en lille tagterrasse 🙂

 • Reply
  Katrine
  20. juni 2016 at 18:07

  Vi står foran en køkkenrenovation, hvor vi gerne vil ændre loftet, gulvet og væggene. Pt taler vi om hvordan vi mon kan få mere naturligt lys ind. liet professionel sparring kunne derfor være super nyttigt!

Leave a Reply