VORES TØRRELOFT

Mine 3 fra Louise Roe

28. november 2016

Annonce indhold

Processed with VSCO with a7 presetKender I Louise Roe? Altså interiørbrandet – ikke nødvendigvis personaen bag 😉

Jer som læser med over på Bahnes Blog, hvor jeg blogger et par gange om måneden, ved at jeg ofte benytter Louise Roe interiør i mine stylings. Jeg er vild med den smukke, harmoniske og sofistikerede simplicitet, hun lægger for dagen i hendes designs. Og så er jeg vild med at hendes interiør elementer passer ind i de fleste hjem – fra de elegante og feminimt indrettede boliger til de mere rå, minimalistiske og arkitektoniske hjem.

Jeg har udvalgt 3 favoritter, som jeg synes vil passe helt exceptionelt ind herhjemme og som jeg desuden også synes kan udgøre nogle rigtig fine julegaver; en til ham, hende og en deler.

The Jewel Vase

Processed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 preset
Hvorfor vasen har fået navnet “Jewel” er ikke svært at se, fordi den ligner uden sammenligning en smuk juvel. Jewel vaserne er håndblæste og kommer i to størrelser, hvor den på billedet er den største. Jeg var meget i tvivl ift. farvevalg og min ubeslutsomhed kredsede sig om farven Amethyst og så denne som jeg endte med at beslutte mig for. Farven hedder “Smoke” og den er fantastisk smuk når lyset skinner igennem. Jeg har nu både haft en stor buket i vasen og så disse to enkelte grene og vasen må siges at kunne bære begge dele! Med frygt for at komme til at lyde en smule sexistisk så er vasen en oplagt julegave “til hende” og så kommer den altså i en lækker indpakning, som lige gør den lidt mere eksklusiv at give/modtage 🙂

Altså giv også endelig manden en vase – det kan vi jo alle stå og mangle ikke 😉

The Crystal Water Bottler & Tray Smoked Oak

"Processed<br
Denne karaffel i ægte krystal faldt jeg pladask for, da jeg synes den rent formmæssigt skiller sig ud fra alle de andre jeg har set eller selv har. Dens høje form, gør at den ligger godt i hånden når man hælder og så synes jeg at det er enormt charmerende at alle karaflerne er håndblæste og dermed unikke. Der kan være hele 1,5 liter i karaflen og den er derfor også ideel som vandflaske på middagsbordet. Givet sammen en flaske Whiskey er det her uden tvivl en luksus julegave, som min kæreste ville være rigtig glad for at modtage – men også undertegnede! Jeg elsker en Whiskey straight!
Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 presetUdover at være en vanvittig smuk egetræsbakke, som kan tjene mange formål; både i køkkenet, på badeværelset og til stillebens – så bliver jeg vanvittig glad når et interiørbrand vælger at sende et signal om bæredygtighed ved at benytte sig af FSC godkendt træ – fantastisk Louise Roe!!! I en FSC-skov bliver der ikke fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er en FSC mærkning en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven er uddannede og arbejder under sikkerhedsmæssige korrekte forhold og løn.

Personligt synes jeg at bakken er en god gave, hvis man vælger at forkæle to personer, som bor under samme tag – så har man passende lige noget at binde de 2 individuelle gaver sammen med.

 

    Leave a Reply