VORES TØRRELOFT

DIY Pallebord på hjul.

5. august 2013

 1-Pallebord-001

Lige inden min blog begyndte at opføre sig underligt, lovede jeg jer en lille DIY på et Tvbord, som jeg lavede ud af en palle fra vores storskrald – så hér kommer den, beklager ventetiden 😉

Da jeg syntes at TV generelt er noget grimt grimt noget ( dog med få undtagelser, som på SU ikke lader sig finansere), så står vores tv klinet op af en væg, hvortil udsynet er ekstremt dårligt – derfor er det nødvendigt med hjul, så vi lige kan trille det frem, når lasten kalder.                                                                                                                                                                                                        

                      Hjulene havde jeg i forvejen, fra et sofabord vi en gang købte på Lauritz.com. Hvis hjul ikke lige er noget, man som standard har liggende i skuffen, så forhandler Ikea  nogle billige (her), som let kan gøres lidt rustikke med lidt spraymaling.

Et styk gratis Tvbord 🙂                                                                                

1-IMG_1234

 • Reply
  Mette
  5. august 2013 at 16:33

  Vildt fin løsning – sådan et tv bord måtte også gerne stå i min stue 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   6. august 2013 at 9:37

   Tak og JAH 🙂 En meget hurtig og nem løsning – Specielt er det praktisk, når man har foretninger i ejendommen, som relativt ofte smider paller ud ;P

 • Reply
  Camilla Marie
  5. august 2013 at 20:37

  Du har sådan en fin, hyggelig og inspirerende blog 🙂 Har du ikke en mailadresse?, vil gerne spørge dig om noget 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   6. august 2013 at 9:43

   Iiih tak og helt bestemt i lige måde
   Og jo det kan du tro : sheilacathrine@live.dk

 • Reply
  Laura
  17. september 2013 at 14:42

  Stødte på din blog i går, heldigvis, jeg er ved at istandsætte min lejlighed – og hvilke inspiration din blog dog giver! Jeg er stor fan! Ved du hvor man kan få fat i paller hvis de ikke lige flyder i ens baggård? 😉 Jeg er selv fra Nørrebro så hvis du kender et sted i nærheden ville det være fedt. Jeg håber du kan hjælpe!

  Mvh Laura 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   21. september 2013 at 16:39

   Hej..undskyld mit sene svar! Er glad for at min lejlighed kan bruges som inspiration 🙂 Faktisk så stod der igår nogle paller nede i skralderummet i min gård. Hvis du går ind af porten med det gule bindingsværk på muren ( mellem de 2 Oxholm gallerier- lige overfor Nørrebro teater på ravnsborggade). Så er der et højt grønt rækværk med en dør ( bag den har vi skrald og storskrald). Men du skal gå rundt om bygningen, som rækværket er bygget op af og om på den anden side for at komme ind i skralderummet uden en nøgle. Ellers så er der rigtig mange til salg på DBA 🙂

Leave a Reply