VORES TØRRELOFT

Reklame: Update på Betongulvet – hvad har jeg dog gjort!

13. marts 2017

REKLAME FOR DUPA GULVE

OBS: Gulvet begyndte at flække i forbindelse med at vi fik skiftet tag og hele bygningen gav sig (vi bor i taget). Dette var 3 år efter det blev lavet. Det var vi forberedte på kunne ske. Skaderne kunne udbedres med plet lakering. Dog ser det ikke så pænt ud, da den gamle topcoat ligesom buler. Der er dog kommet sindsygt mange nye produkter på markedet, siden vi stod som nogle af de første og ville have det på 4.sal. Så jeg er sikker på, at der nu findes produkter der kan udstå et gammelt hus i bevægelse 🙂

hgfitfv-11

hgfitfv-10Så er det tid til en lille update på vores betonlook gulve, som jo må siges, at være endt med at blevet til en hel føljeton:)
I kan læse de forgående “afsnit” herunder og se billeder af processen:

Del 1: Vores betongulv på 4. sal – drømmen, målet, overvejelserne og finanseringen

Del 2: Vores rippede lejlighed og en irriterende udgift

Del 3: Update på gulvet – næsten halvvejs


Nåh …

Billederne er taget i går søndag, efter jeg ærlig talt lige måtte sluge et par kæmpe kameler, efter at have fået tilsendt gulvbilleder fredag & lørdag eftermiddag.

Fredag opstod der panik, da jeg så farven på gulvet og det mønster, som “massen” havde lagt sig i! Gulvmændene havde ganske vist hele tiden sagt, at de ikke kunne styre massen og at den vil “arbejde med  bygningen”! Jeg måtte altså bare “SUCK IT UP” og affinde mig med resultatet! Men det var jeg saf’susme ikke indstillet på i fredags – så jeg fik kigget på lige lovlig mange gulvtæpper!
Jeg var noget stresset over resultatet, selvom jeg ihærdigt forsøgte at slå koldt vand i blodet.

Herre gud” er der måske nogle der tænker – “du skulle prøve at have rigtige problemer! Det er et gulv – kom over det! “

Til det har jeg bare at sige:

HOLD SERIØST KÆFT! Det her er en boligblog – så når jeg whiner er det over en knust Royal Copenhagen kop (ejer jeg ikke), malertape der ikke havde gjort sit arbejde (det er altid malertapens skyld), en døende plante, en plaid der ikke vil ligge forkert på den rigtige måde ELLER et potentielt mislykket gulv!

FUCKING REAL LIFE STRUGGLES hahaha!!!!!! 😛

Altså jeg vidste jo udemærket godt, at gulvet var mørkt, fordi det var fugtigt. Men fredag eftermiddag lignede gulvet mildest talt en giraf på stoffer med alle de pletter! Manner jeg FORTRØD grandiost hele projektet. Og det var skisme heldigt at jeg skulle ud spise med min svigermor den aften. Så kunne jeg lige blive revet væk fra min gulvelendighed og drikke lidt cava, i mængder der var forsvarlige på krykker.

Lørdag kom der igen lidt billeder og jeg havde hele formiddagen sagt mig til selv, at det bliver bare “SÅ FLOT”! Det skulle bare tørre noget mere! Gulvmanden havde jo også hele tiden sagt, at det endelig resultat, først kan ses efter den sidst lak er lagt og tørret! Men jeg havde alligevel store forventninger til en stor forandring, dér et døgn efter, med mere tørring!

Lørdag eftermiddag tikkede der nye billeder ind – giraffen på stoffer, var blevet erstattet af noget jeg bedst kan beskrive som et puslespil til børn under 4 år = store klodsede rundede brikker!
Kærestemanden og den rare gulvmand sagde, at jeg lige skulle vente og se det tørre et døgn mere! FUSK og BLUF – Jeg tænkte bare at kærestemanden forsøgte at mildne mig, så jeg ikke var i dårligt humør til runde 2 med min dejlige svigemor.

Det blev søndag og jeg “krykkede” mig selv op på 4.sal! Nu ville jeg se resultatet med egne øjne. Jeg holdte vejret da vi åbnede hoveddøren, samtidig med jeg forberedte mig selv på ikke at komme til at sige upassende ting, da gulvmanden var med os i hælene! Men heldigvis:

TOTAL LETTELSE!!!

Strukturen var ikke mindre end perfekt og præcis ligesom jeg ville have – råt, industrielt og tilfældig! Nogen af jer husker måske mine Instastories, fra en forretning på Nørrebrogade der har samme gulve som vores kommende? Der gik jeg og pegede alt den lækre struktur ud og det andre nok vil kalde for “fejl”. Jeg elsker det look! Jeg vil ha’ det uperfekt <3

Nu skal guvlet tørre et par dage mere – nok til onsdag. Og så skal det slibes, primes og lakeres et par gange med mat lak. Der kommer altså til at ske en masse endnu – både ift. struktur, men også farven, som både vil blive dybere og mørkere.
hgfitfv-2Der ligger rigtig meget pudsstøv oven på, så det er faktisk vores fodspor og mine krykker der har lavet alle “stregerne” 🙂

hgfitfv-3Gulvet er forsinket et par dage, så vi kan ikke flytte hjem som planlagt. Det vil også sige, at de ikke kan gå i gang med sildebensgulvet på næste mandag. Det tager vi dog ikke så tungt – vi hygger hos min mor og laver et mosaikgulv hos hende. Det kan I læse mere om i indlægget “Palmefliser og en nyt projekt“. 2017 er åbentbart gulvets år!
hgfitfv-4

hgfitfv-6Jeg er vild med strukturen her – den er simpelthen så smuk! Der ligger dog et blågråt støvlag henover, som ødelægger billedet lidt .

hgfitfv-8Gulvet er meget “mat” på billederne, hvilket skyldes støvet og bare produktet i sig selv. Jeg synes faktisk det er rigtig smukt og det måtte gerne efterlades sådan her. Men det er desværre ikke praktisk. Gulvet SKAL primes og lakeres, så det holder mange år endnu og ikke suger rødvin og andre uheld ting til sig 🙂

 • Reply
  Ida
  13. marts 2017 at 19:18

  Jeg er så vild med det gulv og jeg er dybt misundelig! Det bliver så flot det hele 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   13. marts 2017 at 19:20

   Hahaha…ja giraffen skulle lige dæmpe sig 😀
   Jeg kan jo nå et par gulvkriser endnu, med alt det der fortsat mangler 😛

 • Reply
  Amalie Espensen
  13. marts 2017 at 19:24

  Hej
  Det er bare så mega flot!
  Jeg vil rigtig sååå gerne selv have sådan et gulv, men hvor starter jeg??
  Hvem har lavet jeres gulv og kan du give et hint til pris?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   13. marts 2017 at 19:30

   Hejsa 🙂
   Jamen jeg har været så proaktiv at beskrive det hele i “Del 1”. 😀
   Det er DUPA Gulve i Gentofte der står for det – både betonlookgulvet og vores mørke sildebensgulv.

 • Reply
  Katrine
  14. marts 2017 at 8:23

  Puha… fandme noget af en thriller! Sad med hjertet oppe i halsen og kunne slet ikke overskue, hvad I skulle stille op, hvis du helt havde fortrudt. Godt det blev som du ønskede det! Glæder mig til at se det færdige resultat

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   16. marts 2017 at 6:57

   Hahaha…jeg har stadig hjertet op i halsen! Det tror jeg har lige indtil det er færdigt.
   De går nok i gang med at slibe i dag – såååå nervepirrende 😛

Leave a Reply