VORES TØRRELOFT

Møbeldrømme fra urban Outfitters

31. januar 2017

Indlægget indeholder Reklame i form af affiliate links

r4Stolen “Jens” i rattan er på ønskelisten…og sminkebordet, hvor mon det er fra ?

All Photocredit: Urban Outfitters

Jeg har alle dage været begejstret for mange af de indretningselementer, som Urban Outfitters præsenterer i deres sortiment.

Jeg husker lige så tydeligt mit aller første køb i deres forretning på Oxford Street i London, tilbage i 2005. Det var sorte, jah MEGET sorte rødvins glas, der sidenhen skulle vise sig at være vanvittig upraktiske og lige så grimme.

Jeg var lidt til den EMO side 🙂

Den dag i dag er Urban Outfitters stadig en af de forretninger jeg stryger direkte ind i, få øjeblikke efter jeg har ramt amerikansk landjord. Og det skyldes ikke kun at Kærestemanden og jeg har en fast ferieregel om at vi SKAL og jeg mener SKAL (på den tvangsprægede måde), have knipset billeder i samtlige photobooths vi kommer forbi (der er jo altid en i UO). Men også det faktum, at udvalget af  “Home” produkter er helt og aldeles inspirerende og “organic modern”, som jeg nu en gang elsker.

Altså…

Jeg ved godt, at vi også har en rimelig stor OU her i København, men jeg ender sjældent med at at finde noget interessant, hverken på bolig- eller tøjfronten. Jeg har skrevet det før – eller i hvert fald noget lignende; deres udvalg af boligeprodukter tangerer ofte til små gadgets, taggy kopper og mere eller mindre umage smykkestativer eller små billedrammer.

ARHG!

Urban Outfitters har  aldeles mange og vældig flotte og velproducerede møbler i deres amerikanske og britiske sortiment – få dem nu hjem lille Danmark;)

Se bare herunder, hvad de  kan præsterer:

TIP:  OU leverer møbler til Danmark  GRATIS når varen når over 100 pund (hvilket er minimumsprisen for mange af deres større møbler). Mit indtryk er dog stadig, at møblerne er i rigtig god kvalitet – og jeg har personligt siddet, ligget og dikket mange af deres møbler <3

All Photocredit: Urban Outfitters

r3Denne sofa er hvad drømme er gjort af…og prisen også.

r1Denne sengegavl, var en sikke kandidat, hvis vores skråvægge ikke var så skrå i soveværelset

a1a2 Senge bue 

a3

a4Senge bue

All Photocredit: Urban Outfitters

    Leave a Reply