VORES TØRRELOFT

4 Nye interiør favoritter på Tørreloftet

27. juni 2016

Sponsoreret indlæg.

For lidt tid siden var jeg så heldig at modtage et gavekort til ILVA i forbindelse med vores samarbejde og det havde jeg fornøjelsen af at shoppe lidt for her i weekenden. Så nu vil jeg hermed præsentere nogle af de ting jeg bl.a. kom i kurven under mit shoppeorgie.

Vinglas

Jeg har længe været på udkig efter nye vinglas – TYNDE vinglas. Jeg er ikke synderligt begejstret for tykke og tunge glas. Men, det er vores granitvask derimod. Så alle vores tynde glas lader med jævne mellemrum livet.
I ILVA spottede jeg nogle mundblæste røgfarvede glas fra Broste CPH – og dem røg der 8 stk. af ned i min kurv. Glassene hedder SMOKE og koster 349 kr. for 4 stk.

Serveringsbakke

Serveringsbakken i acacietræ hedder Fack og er faktisk vores første bakke herhjemme – det slog mig imens jeg stod der og diskuterede med mig selv, hvad jeg havde aller mest brug for. Men nu har vi en fin ind af slagsen med sort bund, som står i fantastisk kontrast til det varme acacietræ.

imageimage

Kelim Pude

Den store kelimpude var ikke noget jeg anede at ILVA forhandler. Så den var på alle måder et fantastisk fund. Puderne er alle unikke, så hvis man er lidt picky er det nemmest at besøge en af forretninger for at være sikker på looket. Er man derimod lidt mere afslappet, kan man tage chancen og evt. købe denne online.

image

image

Skål i Horn

Skålen herunder husker I måske fra dette indlæg, hvor jeg sådan rigtig for første gang havde leget med Photoshop og stylet 3 forskellige stuer med ILVA møbler. Skålen spottede jeg med det samme på ILVA’s udsalgshylde til 100 kr. – og min blev den. Det var faktisk først da jeg kom hjem at det gik op for mig at den ikke er fremstillet i plastik, men i horn. Et lille klistermærke i bunden af skålen oplyser nemlig at det drejer sig om horn fra bøfler der er døde af naturlige årsager på private gårde i Indien. Der kan man bare se…

image image

Udover ovenstående lækkerier, fik jeg også bakset mig selv hjem med 2 store gavlpuder til vores seng. De hedder Cover og faktisk pt. på udsalg. Der kommer et billede på IG en af dagene 😉

Jeg vil i øvrigt lige opfordre jer til at tilmelde jer ILVA’S nyhedsbrev, så I kan være lidt på forkant med nyhederne før alle andre 😉

    Leave a Reply