VORES TØRRELOFT

Reklame: Nyt Look i Stuen

29. marts 2016

Reklame for Ilva

ILVA har for en stund været lidt væk fra “interiør-scenen” for mit vedkommende. Men sidste sommer til ILVA’s Press Release AW15 bemærkede jeg, at de rent kollektionsmæssigt virkelig var på vej tilbage i storform, med virkelig mange lækre nye produkter. Til Press releaset stiftede jeg sidde-bekendtskab med et par af sofaerne i indlægget herunder og så vandt jeg desuden deres meget smukke skrivebord Jersey, som jeg er virkelig glad for.
Jeg har nu indgået et lille samarbejde med ILVA, hvor jeg bl.a. som hér, vil fremvise nogle af alle mine  favoritter. Denne gang i form af et par photoshop collager.

Jeg har lavet 3 stue styles eller faktisk bare 2. I den ene styling har jeg nemlig blot udskiftet sofaen – men sikke en forskel det gør for helheds looket.

Style 1 & 2

Man skal muligvis være en smule modig for at erhverve sig en gul sofa som Stavanger og jeg må da også indrømme at jeg selv er overrasket over at være blevet så vild med den som jeg er. Jeg kunne virkelig godt “bo” i denne “gule” stue! Stavanger er dog også lanceret i en lysegrå version, hvis man ønsker et lidt mere afdæmpet look.

Julia hedder den blå velour sofa i style nr. 2. som nok er noget af det mest behagelige jeg længe har siddet i. Jeg var i hvert fald svær at få op af udstillings modellen husker jeg. Den er blød og “vamset” og så synes jeg faktisk at den på trods af materialet og de mange puder også har et lidt maskulint strejf.

Lænestolen Angel forelskede jeg mig først i på baggrund af det grønne stof og de bejdsede valnøddeben. Efterfølgende indså at jeg stolen faktisk er rigtig smuk set forfra, men at det blot er det frontale produktbillede på hjemmesiden, som får den til at se lidt kejtet ud. Angel kommer i øvrigt i et væld af farver.

stylingiilvaHalland sofabord // Naturtæppe – SUMAKI //  LaLu – Gulvlmape // Grace – Loftlampe // Cragen – Puf // Edge – Sidebord // Bomboo – Stige // Fole – Plaid // Cirkel Kaffe Plakat m. ramme // By Billeder: Købehavn m. ramme // Corne – skål

Styling1Ilvajulia

Style 3

Stue nummer 3 har jeg valgt skulle fremstå en anelse mere feminin og organisk med lyse farver. Jeg udvalgte sofaen Nadine, fordi den har det karaktiske 50’er look som jeg forguder og fordi den samtidig er utrolig “let”. Den rosa lænestol Mindy er fantastisk smuk og den rosa farve kommer vi vidst ikke uden om i år. På væggen har jeg valgt at lave gulvtæppet Taranto om til et “vægtæppe”. Det er en 70’er tendens vi uden tvivl kommer til at se mere til i løbet af året.

styling2ilva

Seattle – Sofabord // Taranto – gulv/vægtæppe // Cragen – Puf // Birk – Gulvtæppe // Klassisk – Gulvlampe // Beatnik – Skænk // De Nous 1 – billede m.ramme // De Nous 2 – Billede m. ramme// Blair – Vase // Nordic Sea -Skål

Jeg vil i øvrigt lige opfordre jer til at tilmelde jer ILVA’S nyhedsbrev, så I kan være lidt på forkant med nyhederne før alle andre 😉

OBS, da produkterne har gennemgået “skrumpning” kan størrelses-forholdene mellem de forskellige produkter ikke regnes for helt eksakte 😉

    Leave a Reply