VORES TØRRELOFT

Reklame: Få Mere Plads på Badeværelset

23. marts 2015

Reklame for Ifö

 photo ifo-silva-high cabinet-white-detail1-1_zpsteyqacz7.jpg
 photo 42742-ifo-silva-high cabinet-right-lightgrey oak-detail1_zpsjvtzqico.jpg photo 42742-ifo-silva-high cabinet-right-lightgrey oak-showroom2-3_zpsojxtnmzg.jpg

Et lyst og moderne badeværelse med gode opbevaringsmuligheder, er noget jeg virkelig værdsætter. Jeg har derfor i samarbejde med Ifö valgt, at sætte fokus på Ifö’s badeværelsemøbelserie ”Silva”, fordi serien netop både rammer min design æstetik og samtidig har opbevaring og funktionalitet som det centrale.

Ifö Silva serien fås i hvid og lysegrå egetræ og så har den et smukt ekstra design element, som jeg personligt værdsætter: man kan nemlig tilføje de vægmonterede elementer ben, såfremt man ønsker dette. Benene har et anstrøg af ”retro” med deres koniske look og det giver hele serien et unikt look, som jeg ser passe ind i mange både store og små badeværelser. Det smarte med serien er netop også, at den fås i flere bredder og og i et mindre dybdemål, hvilket er ideelt, i forhold til at kunne tilpasse møbelserien, de særdeles små badeværelser, vi har ofte har med at gøre hér i storbyen.

Når det kommer til opbevaringsmuligheder har serien, mange finesser at byde på. Højskabet har for eksempelvis opbevaring på indersiden af døren, hvilket giver et hurtigt oveblik og nem adgang til de produkter man bruger allermest på badeværelset. Den smarte magnetstribe, som man ellers kender fra køkkenet, kan holde styr på pincetten og vippebukkeren – hvilket jeg syntes er eddersmart. Den indvendige skuffe, som højskabet også rummer er ideel til smykker, ure og andet vigtigt nips. Derudover har serien en anden detalje, som jeg syntes er fantastisk og det er nemlig at spejlet har integreret LED-belysning, hvor man trinløst kan ændre farvetemperaturen fra kold til varm (og omvendt) og dermed tilpasse det ens humør, behov og tid på dagen.

Ifö har virkelig mange smukke badeværelseserier, som er værd at kaste et blik på lige her.

 photo ifo-silva-furniture-white-showroom17_zpsavf2coe6.jpg photo 42750-ifo-silva-mirror-white-showroom1_zpsk5v7amic.jpg

•⋱◊⋰•

Indlægget er lavet i samarbejde med IFö.

 • Reply
  In.th
  24. marts 2015 at 9:32

  Sikken en smuk badeværelse-serie

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   24. marts 2015 at 17:45

   Kunne ikke være mere enig 😀

 • Reply
  Jonas
  24. marts 2015 at 16:16

  Så lækkert!!!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   24. marts 2015 at 17:44

   Det er det nemlig!

Leave a Reply