VORES TØRRELOFT

Organiske og Modernistiske elementer til stuen – inspiration til vores nye stue

3. april 2017

Indeholder Reklame i form af affiliate linksstuenwants

Jeg går bare og tæller ned til at jeg kan komme i gang med at indrette stuen – jah hele lejligheden faktisk. Men det lader sig vente indtil den står helt færdig, fordi projektet lige pludselig er eskaleret en hel del. Det kræver en forklaring og den får I også snarest 😉

Men indtil da hygge-indretter jeg lejligheden med små collager. Vores over-all look skal overhoved ikke ændres. Vi holder os fortsat til design fra 50-70’erne og Organic Modern bølgen. Men vi kommer klart til at kunne tillade os nogle andre ting med det nye gulvlook og glasvæggen, som vi har fundet os en fremstiller til. Glasvæggen kommer der mere om  – så hold øje med kategorien “Projekt Bolig Opgradering 2017” på bloggens forside.

Læs også: “Sådan skal vores entré indrettes” – den skal selvfølgelig holdes i samme stil (på sigt).

1 Jassa er et virkelig fint og bæredygtigt tæppe fra IKEA udført i 100 % Jute. Vi har allerede et Jutetæppe fra IKEA, men desværre synes Elmer at det er rart at sætte kløerne i… Så det kan nok ikke helt betale sig at investere i igen.

2  Jacquard puden fra H&M Home vil passe fint ind sammen med mine puder fra MuruMuru Cph. Vores to H.J. Wegner sofaer er noget af det mest behagelige, men hvis man gerne vil ligge og dase lidt i dem, er man nødsaget til at lave en lille “buffer” med puder ved armlænet – ellers bliver det lige lovligt hårdt for hovedet.

3 Jean Prouvé’s Fauteil De Salon – av for en fin lænestol! 2 af dem tak 😉

4 – Message board fra Design Letters med Arne Jacobsens ikoniske bogstaver. Den lavede jeg også et indlæg om i sidste uge: “Billige & farverrige messageboards, fra Design Letters

5 Maggiz fra OX Denmarq er en diskret og smuk magasinholder, der fås i 4 farvevariationer. “Cognac” værende min absolutte favorit. Kærestemanden tigger på 9. år efter en magasinholder på Toilettet. Det kommer stadigvæk ikke til at ske. Heller ikke selv om den er pæn!

6 + 7 – Berit Mogensen Lopez digitalt behandlede vandfarve billeder er simpelthen så smukke. Farverne står helt eminent til virkelig varme træsorter, som teak og palisander <3

8 Yuki Vase fra Studio Arhøj i farven Rootbeer Float – Stentøjsvaser, dem kan ikke få nok af. Denne vil passe helt eminent til min lille samling af arvede vaser fra min mormor.

9Mall Made væglampe fra House Doctor er en lille ny favorit. Jeg er vild med lamper og elsker at have dem placeret strategisk rundt omkring, så de kan skabe små lommer af hygge. Vi bruger meget lysdæmpere, som vi monterer direkte på lampernes ledninger. Det er lidt skørt, men vi har lysdæmpere indbygget i 2 kontakter på Tørreloftet: i Køkkenet og på badeværelset. Underlige placeringer at vælge; hvad med stuerne eller soveværelset, hvor behovet for dæmpning er størst? Jeg ved ikke hvad de har tænkt, dem der ejede lejligheden før os. De valgte at bruge penge på installationer i hele lejligheden og prioriterede dæmpningen i de 2 rum ?!

    Leave a Reply