VORES TØRRELOFT

Sådan skal vores entré indrettes

31. marts 2017

Indlægget indeholder Reklame i form af affiliate links.

entre

 

Det er farligt at sidde og lave drømme-indretnings collager, fordi lige pludselig har man overbevist sig selv om, at KUN det man har syslet med de sidste 2 timer fungerer i al fremtid! Nåh, men her ser I vores entré om noget lang tid, da vi lige har et par udgifter først, herunder nye døre (har vi lige købt- mærkelig udgift), tapet, gulvlister og Newyorker-væggen. Pyhaaaaa…

Drømme er jo også dejlige at have og jeg tillader mig da også at drømme videre over min fremtidige kontorplads. Der kommer naturligvis en collage eller 5 en af dagene, da jeg nemlig har mange forkellige kontor drømme 🙂

I punkt 2 kan I se hvordan vores entré ser ud nu (dog uden det nye gulv) 🙂

1 – Jeg har måtte sande at vores nye bænk alligevel fremstår alt for stor i vores entre. Jeg drømmer derfor om den smukke Afternoon Bench fra Menu og selvfølgelig med “cognac” betræk.

2 – Mit bedste IKEA HACK til dags dato er min sputnik inspirerede lampe – det er den vildeste transformation! I kan i hack-indlægget også se billeder af vores entré, som den fremstår nogenlunde nu. Jeg ELSKER vores tapet, men det bliver desværre alt for mørk, med det nye gulv.

3 – Matégot knagerækken fra Gubi er designet i 1950’erne af den internationale anerkendte designer Mathieu Matégot. Knagerrækken har vi haft i mange år og jeg glæder mig til at se den på en hvid væg, når mit elskede tapet bliver malet over.

4 – Noget vi virkelig har fokus på er, ikke at skulle være nødsaget til at købe plastikposer når vi handler. Læs evt. min post “7 bæredygtige tiltag jeg har implementeret i hverdagen“. Vi har længe brugt “muleposer” men denne kurv  fra Malling Living kunne være både dekorativ og praktisk at have stående/hængende på en krog i entréen, så vi altid husker at medbringe den. Faktisk vil to af dem være praktisk – den anden værende til halstørklæder, vanter og huer.

5 – Dufte betyder utrolig meget og bidrager koloenormt til stemningen og atmosfæren i hjemmet. Det er virkelig noget jeg gør et stort nummer ud af i det daglige. Jeg elsker at komme hjem og at der dufter, idet jeg træder ind i entreen. Et af mine favorit duftlys er Cedarwood fra Copenhagen Candle Lab – og det behøver ikke engang være tændt for at sprede den mystiske og vidunderlige duft af cedertræ. I kan læse mere om disse GMO-fri soja lys i mit blogpost her.

6 – Dette lyse gulvtæppe fra House Doctor vil pynte uden at dække vores nye mørke sildebensgulve for meget. Og måske være med til at minde os begge om, at tage skoene af inden vi går videre. Vi har begge en dårlig vane med at have sko på indendøre :p  Jeg tror lidt at det bunder i mange år med et “farligt” gulv. I kan læse hvad jeg mener her.

7 – Jeg har allerede er stort rundt spejl fra Ilva i stuen. Men jeg drømmer om endnu et til entréen. Spejlet (Reklamelink: affiliate) er fra danske AYTM og måler hele Ø110 cm

8 – Ficus Lyrata/Violinfigen er en af mine absolut favoritplanter. Jeg har et par stykker, men der skal klart stå en i entreen – lige der hvor vores store soveværelsevindue giver sollys i den ellers mørke “pølse”.

 

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  31. marts 2017 at 12:25

  Er tosset med bænken!

  – A

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   3. april 2017 at 8:38

   Den er helt fantastisk – jeg har dog ikke set den “live” men jeg er nu ganske sikker på at det ikke ændre det store 😛

 • Reply
  Louise
  3. april 2017 at 8:21

  Link til gulvtæppet? Det er såååå pænt 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   3. april 2017 at 8:37

   Så virker linket – TAK for at gøre mig opmærksom på det! Men jah, det er SÅ skønt det gulvtæppe!!!! 😀

Leave a Reply