VORES TØRRELOFT

A Few of My Favorite Things #6

18. juni 2018

Indeholder reklame links: Markeret med *

1. Bambus Peacock sengegavlene fra Living & More forhandles fra denne uge i COOP og jeg er aldeles forelsket i dem! Desværre står vores seng op af et vindue, hvor det ikke giver mening at have en sengegavl. Men jeg drømmer lidt om en alligevel. Sengegavlen kan fås i sort og natur til senge med en bredde på 140, 160 og 180 cm. (Pris: 1799-1999 kr.)

2. Måske I husker mine tanker omkring en mobil skillevæg i 1950’erne stil? (se postet her). Vi er ikke kommet videre med projektet. Men vi er heller ikke gået væk fra det. Så vi lader os fortsat inspirere, indtil “det rigtige” dukker op. Men jeg faldt lige over denne Skillevæg* i egetræ fra danske Hübsch. Elegant og simpel er den! Og så kunne den have været en fin løsning herhjemme, hvis altså ikke det var fordi den skulle passe op af en skråvæg. Men måske en af jer kunne finde den anvendelig ?

3. Bambus Bakke fra HM Home…. fin og simpel uden så mange dikkedare.

4. Vi har tidligere haft en sofa fra Sofakompagniet, som vi var mægtige glade for. Så jeg tøver altså ikke med at kigge på nye sofaer hos dem. Min seneste kærlighed er Daybeden Hadley, der med den fine træramme og afrundede klassiske kanter (i valnød), går varmt ind! Hadley har snoredetaljer af naturlig snor i armlænet og ryggen. I den ene ende er træstellet forlænget, så der enten er en ekstra plads eller et sidebord til blomster, magasiner eller en stor statement bordlampe! Det eneste der er svært er, at vælge farven på tekstilet! I kan se sofaen i den lækreste dusty rose, ved at trykke på det foregående link.

5. Otto Fan var pudsigt nok også på en af mine ønskelister sidste sommer! Mon i år bliver året, hvor åbne vinduer ikke er nok? Det kan godt lidt tyde på det! Nu jinxer jeg det nok! Vi krydser fingre, selvom det måske lyder paradoksalt! Fanen er i hvert fald super æstetisk og så er den til og med fremstillet i økologisk bæredygtigt bambus. Hvis man opholder sig i nærheden af den evigt inspirerende butik DANSK på Istedgade, kan man se den IRL 😉

6. Pudebetræk i HM Home… Jeg ELSKER at gå på opdagelse i dem. Der er altid noget “for alle”. Aktuelt har vi selv pudebetræk derfra i sofaerne. I kan se dem her 🙂

7. Shelf Library* fra Frama er bare en af de mange flotte reolsystemer vi efterhånden har kig på. Mon i år også bliver året, hvor vi får købt drømme reolerne, så jeg kan dimse amok?

 

Leave a Reply