VORES TØRRELOFT

Reklame: Mit hjem for B&O – Flexible Styling for Flexible living

24. februar 2017


Reklame for Bang & Olufsen.

b1-1En af de ting jeg elsker ved at have min lille interiørblog er de sjove og udfordrende kampagner, der kommer min vej. Dem hvor kreativiteten kan få frit spil, hvor styling er alt og hvor ordene flyder, med respekt for det brand jeg har valgt, at “give ord” på min blog.

Det brand jeg nu vil skrive lidt om, behøver næppe nogen introduktion. Fordi, er der noget danske Bang & Olufsen har opnået, så er det at være synonym med visuel og akustisk perfektion og at stå bag tidsløst og samtidig moderne design, der skaber en fuldkommen unik og æstetisk oplevelse.

I sidste uge blev jeg stillet en opgave af Bang & Olufsen; nemlig at style deres nye TV BeoVision Horizon herhjemme på tørreloftet. Opgaven hedder “Flexible Styling” og udspringer direkte af deres kampagne “Flexible Living”, der sætter fokus på deres fleksible, let tilgængelige og tidsløse produkter, der passer ind i alle rum.

Opgaven er nu udført, hvilket har resulteret i 2 forskelligt stylede TV miljøer: en såkaldt “TV-Alter” version og en “Jeg-ruller-dig-frem-når-jeg-har-brug-for-dig” version:)

Lad mig sige det sådan; Det var en stor fornøjelse at få lov til at teste BeoVision Horizon (40“) i over en uge og lige så HELT UTROLIGT bittersødt var det, at skulle pakke det ned igen! Særligt var kærestemanden ramt af vemod over at skulle vinke farvel til den fabelagtige lyd- og billedmæssige kvalitet. Jeg var hovedsagelig truffet af den ærgerlige erkendelse af, at skulle vinke farvel til noget elektronik, som jeg rent faktisk synes er smukt.

picmonkey-imageBang, Olufsen & os

Bang & Olufsen blev grundlagt i 1925 i den vestjyske by Struer. En by der dermed inddirekte har bragt mig årevis af eminent lyd i øregangene fra mine høretelefoner og bidraget med høje toner til alverdens køkkenfester og bålaftener i de svenske skove, fra min højtelskede Beolit.
Struer har dog også bidraget med noget mindre teknologisk – nemlig min kærestemand 🙂
Han flyttede for snart 10 år siden ind i mit liv, med sit gamle Beovision MX6000 billedrør tv og et væghængt stereoanlæg – der både fyldte mere og vejede mere end jeg gjorde (den gang).
Begge ting har vi ikke mere, men jeg husker tydeligt følelsen, lyden og synsoplevelsen af at blive opgraderet fra mit faktisk fulstændigt udmærkede Bilka TV. Det var altså noget andet! Og så husker jeg stadig tydeligt mit første besøg hos mine svigerforældre – her blev hjemstavnspatriotismen mig tydelig; fordi selv på badeværelset lå der en B&O “remote” – just in case lyden skulle have brug for et “Nyk” op’a’ 🙂

19Den flytbare “TV-Alter” version.

Flexible Living – når kampagnen passer med livet

Jeg må indrømme, at jeg i starten var en lille bitte smule i tvivl om, hvorvidt jeg skulle takke “jah” til denne “styling challenge”. Ikke fordi jeg ikke ville, men fordi den blot passede dårligt ind i vores tidsplan. Herhjemme er vi nemlig i øjeblikket udfordrede af lidt byggerod, herunder: at vælte vægge og brække gulve op og andre forberedelser inden gulvlæggerne rykker ind.
Men efter lidt tænketid gik det dog alligevel hurtigt op for mig, at vores kaotiske setting faktisk kunne betragtes at være ideel, i forhold til den opgave jeg skulle løse – en slags “Extreme Flexible Living” tænkte jeg.

BeoVision Horizon – Praktisk

Da jeg modtog “mit” BeoVision Horizon, vidste jeg ikke hvilken “fod” der fulgte med. Der findes nemlig 4 forskellige placeringsløsninger, der kan tilkøbes og hvoraf 3 af dem er fleksible. Vægophænget er selvsagt stationært, men staffeliet (en smuk og kunstnerisk løsning til gulvet eller et lavt møbel), 360 grader gulvstanden (smart, hvis man f.eks. har et køkkenalrum og fjernsynet skal kunne drejes i alle retninger) og rullestanden der tillader let tilgængelighed og tilpasning til omgivelserne.

Det skulle vise sig, at der fulgte en rullestand med – noget som jeg erkendt, i den helt spæde start, tænkte var et ærgerligt levn fra fortiden. Men jeg tog fejl – der er absolut intet ærgerligt ved det!
Rullestanden er en funktionel og virkelig æstetisk løsning, der spiller med fjernsynets øvrige solide og tidsløse look. Og havde jeg selv muligheden for at købe fjernsynet, så var rullestanden klart den placeringsløsning jeg havde valgt.

På det seneste har vores stuer skiftevis været pakket væk. Nogle dage har vi kun haft vores soveværelse at opholde os i. Og det er bl.a. lige hér, at Beovision Horizons praktikalitet blev tydelig, fordi vi bare rullede tv’et derind. Det er på ingen måder innovativt at komme hjul på et TV. Jeg er bare en af dem, der er “vokset op” med at TV’et hænger på væggen og jeg har derfor lidt glemt, hvor meget det begrænser mig selv, men også mine medmennesker (kærestemanden).

bang“Der er let og direkte adgang til indhold og yndlings-apps med Android TV™ platformen”.

12Stylingen herunder er uden tvivl den, der ville komme på tale i vores hjem. Et fjernsyn der kan rulles frem ved behov synes ideelt, da vi har 2  sofaer placeret overfor hinanden, med tanken om at opfordre til snak og nærvær.

6BeoVision Horizon ligger prismæssigt klart i den billige ende med sine 23.495 kroner (for 4o“), sammenlignet med Bang & Olufsens øvrige TV.

picmonkey-collage-2TV’et passer bare ind de fleste steder – det er SÅ markant og samtidig så neutralt! Se evt. nogle af de forskellige miljøer man har placeret BeoVision Horizon i på deres hjemmeside (scroll ned).

15“... Rammen der næsten forsvinder, når du ser den forfra, men som får dybde og perspektiv, når den betragtes fra siden“.

b4Næste gang vi skal ud og købe fjernsyn, vil jeg uden tvivl gå efter en løsning med hjul, da det frigiver plads på vores i forvejen få lodrette vægge og samtidig tillader at fjernsynet kan trækkes rundt og ses i alle kroge af vores L-formede stue.

picmonkey-collage-4Lige til slut: billederne er stylet på krykker, da jeg lige op til stylingen brækkede min ankel. Ift. de, sommetider absurde, sidde- og liggestillinger man får placeret sig selv i med sådan en ankel, vil jeg blot lige nævne, at rullestanden også hér er en fantastisk praktisk løsning!

Find nærmeste forhandler hér.

 • Reply
  Ida
  24. februar 2017 at 10:17

  Wow der ser helt fantastisk ud ! Jeg er helt enig, det fjernsyn er bare smukt. Jeg må spørge min mand om vi ikke skal rykke rundt i budgettet. Vi har nemlig også en rå murstensvæg, hvor lige netop det Fjernsyn skulle stå. Tak for inspirationen ❤

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   24. februar 2017 at 11:20

   Mange tak altså 😀
   Jeg gad også godt rykke lidt på budgettet, men så kommer vi til at mangle et stykke gulv 😛 Men hva’…man kan vel lære at flyve eller hoppe virkelig langt 😀

 • Reply
  Anette
  24. februar 2017 at 11:23

  Super flot tv 🙂 og skide godt stylet- I har et smukt hjem 😊👍

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   24. februar 2017 at 11:29

   Så flot at det er næsten er umuligt at style det grimt 🙂
   Og tusind tak Anette, hvor er det sødt af dig at skrive <3

 • Reply
  Anna
  24. februar 2017 at 11:55

  Begge tv miljøer er SÅ flotte. Godt arbejde! Og det er nemlig et smukt tv. Jeg tror jeg tager kæresten med forbi forretningen i Østergade idag.

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   24. februar 2017 at 12:06

   Hahaha…tusind tak! Husk hans dankort 😉

 • Reply
  Marianne
  24. februar 2017 at 13:09

  Hold op hvor er det flot – hvor er du sej

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   24. februar 2017 at 15:08

   Tak skal du have altså 😀
   Jeg er også mere end tilfreds med resultatet ! Rigtig god weekend til dig 🙂

 • Reply
  Mathias Meldgaard
  26. februar 2017 at 13:44

  Yes yes yes! Det overstiger så meget mine forventninger :O Jeg må vise min kæreste de her billeder, så han kan blive bare lidt mere overbevist om, at vejen er B&O, når man snakker lyd og tv 😉

 • Reply
  Charlotte
  27. februar 2017 at 21:01

  Ros til din styling og ikke mindst til din måde at skrive de her indlæg på! Elsker ærligheden. God bedring med foden.

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   28. februar 2017 at 7:57

   Tusind tak Charlotte 😀
   Det gør mig så glad at få ros for netop denne type indlæg!! Tusind tak <3

Leave a Reply