GRØN

Om at være Blæredygtig

26. februar 2017

 

59e2f57b-ebcb-4c90-a1e6-8c5e86341f79

f89e1b1c-566b-41a0-a510-c7a2afcc8455For et par uger siden bestilte jeg min “Blæredygtig” T-shirt, som blev leveret i sidste uge. Det var inden jeg besluttede mig for at være klodset og brække min ankel.
Men jeg skal da stadig se “fin” ud alligevel, “krykning” eller ej – så jeg har “stadset” mig ud, selvom jeg for det meste kun bliver betragtet af Elmer og vores 1000 vindhekse af kattehår og fnullerstøv. Kærestemanden har nemlig travlt med at fjerne samtlige gulvlister på hele tørreloftet, nu kun få dage inden vi flytter herfra, så vi kan få lagt vores nye smukke beton- og sildebensgulv. Jeg glæder mig SÅ meget 😀

Det er lidt ligesom det er blevet pointless at gøre rent – det er i øvrigt også umuligt for mig lige pt. Men jeg har fundet ud af, at hvis vi åbner det ene vindue i spisestuen og vinden blæser rigtig – så samler vindheksene sig ovre i det ene hjørne. Smart!

Nåh…

Tilbage til min blæredygtige T-shirt…

Den er jo SÅ fin, på trods af at jeg nok er det mest uegnede menneske, til at bære hvidt. Jeg elsker det budskab den sender og jeg vil virkelig opfordre ALLE til at læse denne artikel “ Sådan bliver du blæredygtig” inde på Altivisten. Please gør det – hvorfor tænker vi så meget over hvad vi kommer i kroppen, men ikke så meget hvad vi kommer på den?

I tråd med hele princippet “Bæredygtighed” – produceres T-shirten udfra et princip om “ingen lagerbeholdning”. Dvs. at bestillingerne samles ind i løbet af en uge og sendes til tryk samtidig. T-shirtsne er fremstillet af 100 % økologisk fairtrade bomuld og trykket er lavet i oeko-texcertificeret folie.

T-shirten kan bestilles på SHÅPPEN som drives af den socialøkonomiske virksomhed AltKom. Alle varerne i SHÅPPEN er udvalgt på baggrund af en konkret vurdering af gevinster og omkostninger på såvel den sociale som den økonomiske og miljømæssige bundlinje.

T-shirten koster 199 kr. leveringen er på 49 kr. Jeg valgte min i en størrelse XS og den er liiige til den lille side. Den havde været helt perfekt i small 😉

Der er flere grønne og bæredygtige budskaber i min kategori “Greener Living” ;*

skaermbillede-2017-02-26-kl-15-56-33

 • Reply
  Ida
  26. februar 2017 at 17:15

  Bestilt! Jeg elsker din Ganni kommentar på IG 😂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. februar 2017 at 17:16

   Hahahaha… det var lige den eneste t-shirt jeg kunne huske, som florerer! Den også “Cherry bomb” og noget med en sunday ;D

Leave a Reply