GRØN

Jeg har brug for verdens Største Kaffepause…

15. maj 2016

image

…eller det vil sige de små bønner i verdens fattigste lande har brug for at vi ALLE holder verdens største kaffepause og drikker en kop Fairtrade kaffe!

Som en af de mest kaffedrikkende nationer, er det 100 % min opfattelse, at vi har pligt til at sikre de fattige kaffebønders levevej gennem en FAIR handel. Jeg er i den forbindelse blev udfordret af Fairtrade, som er en nonprofit International mærkningsordning, til at deltage i verdens største kaffepause, som løber af stablen fra d. 13 til i dag d.15 maj. Spørgsmålet er så, hvor mange kopper Fairtrade kaffe jeg kan indtage på 3 dage? Well jeg er sygeplejerske, med en baggrund som Barista, så svaret er MANGE… RIGTIG MANGE…jeg har virkelig bællet bønner 😉

Jeg vil opfordre jer alle til at tilmelde jer World Fairtrade Challenge, jeres venner, jeres kollegaer og med jeres hjælp få drukket et rekord stort antal Fairtrade kaffer. På den måde hjælper vi kaffebønderne i deres kamp mod klimaforandringer!

Bønderne står nemlig overfor massive udfordringer på grund af klimaforandringer og de kan hverken producere samme kvalitet eller mænge kaffe som før. Det betyder, at de kæmper med at tjene nok til, at kunne forsørge deres familier. Kaffepausens formål er at bakke op om bøndernes kamp og fortælle at med en så simpel handling som at drikke en kop Fairtrade-kaffe, kan vi alle være med til at gøre en kæmpe kæmpe forskel.

Brug  #FAIRTRADECHALLENGE når I poster et billede fra jeres kaffepause på Facebook, Instagram eller andre sociale medier. Brug derudover også hashtagget #demderhandler

FT

    Leave a Reply