GRØN HVERDAG

Den værste (Black Friday) handel

27. november 2015

 photo Skaeligrmbillede 2015-11-27 kl. 11.18.24_zpsddjyvuib.png

Imens det meste af kloden bruger dagen på at gøre “gode handler” i forbindelse med Black Friday, har jeg valgt at bruge lidt penge på en “dårlig handel” – nemlig “Menneskehandel“. Og det synes jeg bestemt også at I andre bør gøre ;).
I kan f.eks. støtte Reden International med et lille beløb via Mobile Pay på: 22 66 03 71. Reden International arbejder med at forhindre menneskehandel og at hjælpe ofre for menneskehandel. Læs hvad din støtte kan bidrage med her.
Jeg har faktisk rigtig meget på hjertet ift. dette emne – men da jeg lige er kommet hjem fra nattevagt og ikke har sovet endnu, fordi jeg blev holdt vågen af “Black Friday”  vanviddet på min telefon – så tænker jeg at det indlæg må komme en dag, hvor jeg er lidt mere “kvik” ;).

#stoptrafficking

  • Reply
    Eva
    30. november 2015 at 7:01

    Et billede kan ofte sige mere end ord. Tak.

Leave a Reply