VORES TØRRELOFT

That Nordic Bedroom feeling…

25. november 2015

 photo Juna Moodboard 1 _zpski9yhzlp.jpg//1. Caro Sengetæpper // 2.  Cube Sengetøj // 3. Sky Plaid // 4. Twoface Sengetøj // 5. Structure sengetøj // 6. Stonewash pude//

For et par uger siden delte jeg nogle billeder af vores nye sengetøj fra JUNA med jer. Hvis I missede det, kan I læse indlægget og se vores edder fine Stonewash sengetøj lige r.

Jeg har i mellemtiden smugkigget lidt på nogle andre sengetøj’s sæt og lidt andre finheder fra JUNA, som jeg synes vil passe rigtig perfekt ind i vores kvistsoveværelse – dem kan I se i moodboardet opover.

Vores soveværelse har været mange forskellige “indretnings epoker” igennem – én ting har dog altid været sikkert: sengetøjet har altid været holdt i rolige og neutrale toner – gerne i kolde farver; hvide, grå, blå og sorte toner – som jeg personligt mener er karakteristisk for den  nordiske æstetik. Jeg ikke hvorfor jeg altid har sovet bedst i “kolde farver” – men måske de har en psykologisk overbygning og synes mere “crispy” :p

En anden ting vi altid har haft liggende på sengen, er et sengetæppe eller flere. Det hygger lidt ekstra når sengetæpper eller plaider mere eller mindre tilfældigt er henslængt over sengetøjet (det der med at få noget til at se “naturligt henslængt” ud, er iøvrigt en pokkers udfordring !!!).

Herunder har jeg samlet nogle af mine favorit stylings fra JUNA’s Lookbook. En af de ting som jeg er særligt begejstret for, er måden hvorpå de har kombineret flere forskellige sengetøj i “en opredning” –  det har faktisk inspireret mig på hjemmefronten fremadrettet, så næste gang der skal skiftes sengetøj bliver det ét af hver sæt.

 photo Pearls_62220200_L2_zpszjngusn7.jpgPå billedet ses en kombination af: Caro Sengetæppe, Stonewash sengetøj i farven ” Grey Mirage”, Pearls sengetøj.

 photo JUNAww_zpscev7vkio.jpg

På billedet opover og nedenfor ses dele af sengetøjet: Structure Sort & Structure hvid, Riga Sort, New Sort,  Grafico Sort og Grafico hvid, i forskellige kombinationer.

 photo Grafico_64900200_L2_zpssrqmywfi.jpg photo E5B14C1E-9AF5-4BB8-83D9-57D76F23804C_zpsca9bohgk.jpgEt lille sneak peek af vores ” Stonewash” sengetøj – se flere billeder fra vores soveværelse her.
 photo herstal_02_zpstbimxgqg.jpgLækker plaid, som både findes med striber i “Federal Blue” eller “Smoked pearl“.

Indlægget er sponsoreret af JUNA. Alle udtalelser er min egne og produkter, som anbefales er ting jeg virkelig kan lide eller selv bruger.

Leave a Reply