VORES TØRRELOFT

Find møblerne på DBA – Loungen

13. november 2015

Hermed følger 3. og  sidste “afsnit” af Louise og min indretningsproces for Ebay/DBA & Bilbasen. I kan læse og få tip til lignende DBA fund i dette og dette indlæg 😉
 photo 681166e8-8568-4344-b81c-855662f02ccc_zpsnbhmyjf4.jpg
Daybeden var det første møbel som blev leveret til lokalerne og som jeg skrev i dette indlæg, var jeg ikke tvivl om at dette møbel SKULLE vi bare have fingrene i! Personligt synes jeg, at daybeds passer rigtig fint til et lounge miljø, eftersom de er tilgængelige fra alle vinkler når de bliver stillet frit i rummet. De er ikke super “hjemlige”, men skulle man have brug for en powernap, så kan det også klares!
Jeg har fundet nogle daybeds til jer på DBA, som jeg synes er rigtig fine: denne, denne,  denne, denne, denne, denne  og så denne lidt atypiske “daybed-madras”, nøj den er fin!

 photo 2891C90A-C88A-4BCB-B86D-B45EC1A196B9_zpsop7jrvm1.jpgRya Gulvtæppet fik vi fat via en af mine kollegaer, som ville sælge det på DBA. Hun havde ikke fået tilbageleveret det i rette tid efter hun havde bestilt det i 2 størrelser. Tæppet er fra Ellos og hedder “Tanger“. Vi fik altså et helt nyt tæppe i original indpakning! Det er ikke første gang jeg har fået fat i noget helt nyt på DBA. Vores Eames gyngestol herhjemme, var også helt ny og i original indpakning med dertil tilhørende kvittering.

For at vende tilbage til gulvtæpperne, så er der altså virkelig mange smukke ægte marokkanske tæpper at finde på DBA, f.eks disse Ben Ouarain tæpper, dette og dette tæppe, men også smukke kelim tæpper som dette. Kelim, rya og uldtæpper passer bare helt perfekt sammen med danske designmøbler fra 50-70’erne!

 photo 7D06B991-4378-41AC-ABE9-B61A6D4EB977_zps9atn6ujh.jpgBy Lassen Bordet var nok et af vores mest heldige fund. Vi havde i dagevis sukket efter èt. Vi holdte øje og havde sat DBA annonce agenten i gang. Lige pludselig midt i planteomplantningen, dagen før vi skal afleverer projektet, kommer der skisme en annonce op! Panisk skriver jeg til sælgeren, at hun skal kontakte mig på min telefon, da hun har en sikker køber. Med høj puls dimser jeg rundt og håber på at damen svarer mig igen. Det gjorde hun så og om aftenen strøg jeg til indre København, lettere tidspresset og med svedperler på overlæben. Mit lettere trætte blik, må have afsløret mig. Fordi det første den rare dame gjorde var, at konstatere, at jeg lignede en der havde brug for en espresso – jeg endte med at få 2! Stadig lidt træt og på et lille koffein kick fik jeg bakset mig selv afsted til metroen, hvor jeg nærmest faldt på hovedet ned af rulletrappen (jeg ved stadig ikke hvordan det skete ?!. Hverken undertegnede eller bordet kom noget til – smukt!

By lassen er især kendt for sine Kubus lysestager, men også taburetter og kasse-reolsystem. Der er faktisk en del at finde på DBA – se bare her.

 photo zzzzzz_zpsib9wptou.jpg
Panthella Lampen afhentede jeg på Amager, samme dag som annoncen blev slået op. Jeg skrev med det samme en sms til sælger og nævnte, at jeg var klar på en hurtig handel med afhentning et par timer efter. Sælger skrev “top” og vi havde os nu en gulvlampe 🙂 I timerne efter, væltede det ind med kommentarer på annoncen. Det kan virkelig godt betale sig at ringe/sms hvis sælger har gjort sit telefonnumer synligt. Man får ofte en lille forlomme.
Panthella Lampen havde gulnet fod og trompet – se hvordan du får det hele hvidt igen i denne DIY. Der er virkelig mange Panthella’er derude i det ganske land og der er næsten alle sammen gule, se bare hér – der er håb for dem alle 😉 photo 2C02CE07-9580-4381-B769-BAC70EEB9FCD_zpsrxnybok0.jpg photo B233A145-6DF0-482A-9065-35C74498B65A_zpswpppzgid.jpg
Retro Cyklen var også et “last minut” fund. Vi havde længe kigget efter den “helt rigtige retro cykel”  at hænge på væggen. Så da denne dukkede op på DBA,  holdt vi vejret og håbede på at den ikke var solgt. Joel som ejer velovintage.dk sælger cyklerne i Nordvest og han har virkelig mange fanstisk fede fra 80’erne. Kærestemanden er stadig dybt ærgerlig over at den cykel ikke blev hans. Men der er håb forude, fordi prøv bare at se disse.

 photo B9269607-6F2C-4346-9F9B-5D22E2AB275F_zps7ix72ljs.jpgDer kom mindsandten også en plantelevering og denne plante hoarder var slemt begejstret. Plakaterne er fra ViSSEVASSE og hele første salen er prydet med disse skønne pastel motiver.

 photo 5CE42559-AD22-4F5F-84F2-1EBB64F72096_zpsocp7sxvn.jpgLouise aka. Mortilmernee har grønne fingre, selv om hun ikke var meget for at indrømme det ;p photo BF46F176-B785-400D-B06F-FE608E10C958_zpsvsyexoft.jpgTime out!

 photo 15593B39-A103-4D0E-B0FD-7BA14ACE1F6C_zps6nj8mexm.jpg

Det store vægur var faktisk ét som Ebay’s kommunikations chef Sofie tippede os om. Uret hang hjemme hos hendes veninde og havde i sin tid hængt på Istedgade på Vesterbro. Uret var fantastisk og fra det øjeblik gjaldt det om at tilpasse vores budget denne lidt dyre post! Men det var det hele værd, fordi nøj hvor er det bare flot – ét stykke Københavner histoire!

Højbordet byggede vores handyman Jan, fra Handyman-copenhagen. Jer som har fulgt med i de andre indlæg, ved at vi også fandt ham på DBA – hvilket jeg synes er helt fantastisk sjovt. Det illustrerer virkelig at vi gik “all in” på udfordringen om “kun at shoppe på DBA”. Som jeg tippede om tidligere i dette indlæg, kan lignende Haki trælle købes billigt her.

Hay Hee Stolene fandt vi hist og pist i København – de fik alle sammen enten et farve “touch up” eller en helt ny farve med spraymaling. De Baby blå stole fik en ny fin lysegrå farve, som passede langt bedre ind i den øvrige farveskala.

 photo 27BC9FD7-DCF2-4A19-A28B-AA52CEE3EA14_zpstb7crk7m.jpg
Københavner Lampen er lige som væguret et stykker Københavner historie. Lampen fandt vi gennemrenoverede her – klar til at sætte op. Det er det værd at tjekke de mange forskellige farve kombinationer ud – de er simpelthen så fine!
 photo 09C6BADF-3DE5-401D-823A-3CC8D80B4AD4_zpsrbpa1z9d.jpg photo 1C6E4C60-F776-4BC7-8810-985E0067D7F6_zps4gjtwmgq.jpgLouise fik charmeret sig ind på et par flyttemænd, som var befandt sig i bygningen. De var rare lige at få slæbe det åndsvagt tunge bordfodboldbord op.

Bordfordboldbordet var et ønske fra starten af og noget jeg liiiiige skulle vende mig til skulle indgå i indretningen. Jeg må ærligt indrømme, at bordfodboldborde i min optik ikke er specielt dekorative. Heldigvis fandt jeg et godt bord i de helt rigtige farver, som passede perfekt ind i indretningen. Med Københavner Lampen hængende opover, blev mit tvivl gjort til skamme! Det ser jo mega fedt ud !

 photo 6865E42F-F59C-42EA-8336-FED2E5FD7076_zpspkg8jwx4.jpg photo 87BEF267-7745-4C4B-ACB9-22F7FC7EA1F0_zpsow8esk19.jpgEt vintage Jaguar rat, er kommet op og hænge, som et slags trofæ.

 photo 1E4F4FC9-B813-4EAB-9DEB-4F2761181D10_zpsbzotllz0.jpg

Find lignende vintage ventilator her og her. Denne er fra 1930’erne og vejer nok 15 kg og så lyder den som en helikopter, der er ved at lette.

Indlægget er sponsoreret.

 • Reply
  Inge
  13. november 2015 at 12:43

  Super inspirerende serie af indlæg – virkelig spændende og brugbart. Det bedste eksempel på sponsorsamarbejde jeg har set til dato…og jeg læser altså min andel af blogs 🙂

 • Reply
  Mette H. M. Pedersen
  13. november 2015 at 16:40

  Virkelig virkelig flot!!
  Hvilken maling er brugt til væggen?

Leave a Reply