VORES TØRRELOFT

Find Møblerne på DBA – Nanna Diztel

11. november 2015
 photo Skaeligrmbillede 2015-11-11 kl. 21.10.25_zpsf2mq0k3q.pngCitat plakat fra Organic Living som hænger i mødelokalet.

Hermed følger 2. del af min lille indretnings triologi for Ebay/DBA & Bilbasen, hvor 3 rum skulle indrettes med DBA fund. ( Læs introen her og 1. del her)

Nanna Ditzel mødelokalet er et lille lokale med plads til 6 personer rundt om mødebordet. Udfordringen i dette rum var, udover størrelsen, at finde nogle ting, som ville passe sammen med de af Ebay indkøbte hvide Charles Eames stole m. sortlarkede ben i ahorn og det hvide mødebord.

Nanna Ditzel var udover, at være en utrolig smuk dame også en vældig dygtig kunstner – hun gjorde sig således både inden for smykke-, tekstil- og møbelkunst. Hun var en af de få damer i den noget mandedominerede kreds af ikoniske danske møbeldesignere, der var med til at sætte Danmark på verdenskortet indenfor møbelkunst. Netop det at have et stort verdenskort hængende på væggen var en forespørgelse, som Sofie havde (Ebay’s kommunikationschef og vores “støttepædagog”). Tanken var at man med en markør kunne pinpointe alle Ebay’s kontorer på verdensplan. Den ide var vi straks med, så vi fandt da det største skolekort/verdenskort vi overhovedet kunne finde – på ca. 2,5 meter 🙂

 photo 1DB6970D-C5C4-46CD-ABE1-DE6AFC2C8019_zps0uzbd8xs.jpgKærestemanden var en fantastisk assistent – han var både kortholder, lampe, maler, psykolog, madbringer, massør og et par gange også “møbelhenter”. Jeg har virkelig en god mand!!!!!
 photo 3071985B-862D-49A8-8383-0F815959BCF2_zpsdbwxfkaq.jpg
Næste projekt forlød sig at finde noget, som Nanna Ditzel har designet. Da vi allerede havde 6 stole, udelukkede vi initialt at finde et par af hendes ikoniske stole, som f.eks denne, denne og denne (der var jo logisk slet ikke plads til dem…). Vi kiggede derfor på Trissetaburetten og tænkte, at vi kunne bruge den som en slags planteopsats. Men efter et kig på budgettet måtte vi konstatere, at det ville være en anelse fjollet, at kaste så mange penge efter noget der ville stå ubemærket i et hjørne. Vi gik derfor tilbage til tanken om et par stole og efter et par handler der gik i vasken, fordi vi blev brændt af, fik vi endelig fat i 2 Trinidad stole i Greve. De var med armlæn og hynder – helt perfekte som 2 troner for bordenden. Stolene passer perfekt ind i lokalet og går perfekt i spænd med det lyse træ i verdenskortet og så er de vanvittige behagelige at sidde på.

Hvis er mere nysgerige på Nanna Ditzel – så kan i få et kig i hendes skønne og farverige sommerhus lige her. Psssst….det er til salg;)

    Leave a Reply