VORES TØRRELOFT

Find møbler på DBA – Receptionen

11. november 2015

Som lovet i dette indlæg følger nu en “lille triologi” om de møbler Louise og jeg har brugt til at indrette Ebay/DBA/Bilbasens lokaler. Møblerne er alle fundet på DBA, foruden H.J. Wegner møblerne, som allerede var forudbestilt. Wegners smukke Skalstole kan faktisk godt findes på DBA… se mere nedenfor 😉

 photo 805E849D-0D93-446A-B1FF-BC9F847AA7B9_zps7cbfrmqt.jpg

Ebay’s reception var det første lokale, som Louise og jeg fik gjort færdigt i vores “Indret-3-lokaler-ved kun-at-bruge-DBA-udfordring”. Vi er faktisk åndssvagt tilfredse med resultatet, hvis vi selv skulle sige det. De mange farver spiller fantastisk sammen med det lysende Ebay skilt bag receptionsskranken og vi syntes at lokalet, som jo er det første som kunder og andre besøgende møder, giver et trendy og kreativt billede af Ebay og de folk der arbejder der.

Men lokalet så helt anderledes ud, da jeg besøgte det for første gang d. 28 september, sammen Sofie, der er kommunikationschef hos Ebay. Se bare med herunder….

 photo 73EC0D9D-FC26-4E1A-9CBC-435736B8D54B_zpsrezlzmgh.jpgJeg ku’ godt se potentialet… nemlig jah

 photo 31C4AA03-B4C6-46D5-ADEE-8B953335E085_zpsyohxzroi.jpgDette billede er taget 2 uger efter billedet ovenfor. Her er første levering af møbler ankommet og receptionsskranken er blevet bygget. Kabelrullen er et DBA fund og den står nu under trappen i Loungen og pynter med et lysende facadebogstav.

 photo CC495FFF-0785-4849-9972-5E44282932DC_zpsamialwvv.jpgVores elskede Eames bænk med glasfiber skaller er vel ankommet fra Aarhus. Aftenen forinden havde jeg slæbt bænken op på 1. sal og blot stillet skallerne oven på stellet da jeg havde glemt værktøjet til at montere dem. Jeg havde katastrofetanker om flækkede skaller, lige indtil jeg stod i lokalerne den næste formiddag og kunne konstatere, at ingen af de mange håndværkere havde sat sig på dem.

Bænken er både Louises og mit favorit DBA fund. Det øjeblik jeg delte den med Louise var vi begge enige om, at hvis den ikke duede til Ebay lokalerne, så ville vi selv have fingrene i den! Jeg ved ikke, hvordan vi ville have klaret at dele den. Men det blev heldigvis aldrig en nødvendig slåskamp 🙂
Bænken er i sig selv “en god historie” i og med at den tidligere ejer,  fandt stellet på Ebay og skallerne på DBA – Ebay opkøbte nemlig DBA år tilbage.

En hurtig søgning på DBA viser, at der faktisk er endnu en Eames bænk til salg i Aarhus: bare med 3 skaller fremstillet i polypropylen (Se den her).
Herhjemme har vi en sort RAR gyngestol, fremstillet polypropylen. Jeg er super glad for den, men i smug må jeg tilstå, at jeg ønsker mig en stol eller 2 i glasfiber. En søgning på “Eames glasfiber” på DBA viser, at de hovedsageligt er centreret i Københavnsområdet, hvilket er lidt pudsigt. Bor man langt fra det Københavnske og ikke har bil kan fragtopgaver.dk virkelig anbefales. De kom med 4 gode og uforpligtende fragttilbud da vi skulle have bænken fra Aarhus til København. Det var klart det billigste jeg kunne finde og afhentning hos sælger samt levering gik upåklageligt.

 photo 715B1961-A3CA-44FC-98CD-1997A87ACE7F_zpswkfprmnk.jpgJan vores handyman i gang med at bygge vores magasinholder. Træet til hylderne er fra en gammel palle.

Bygningsmaterialer, såsom stilladsdæk eller Haki Stillads trælle, kan man også sagtens finde på DBA. Vi brugte dem til at bygge en magasinholder til receptionen og et højbord i lounge området. Det var faktisk vores “3. DBA fundJan fra Handyman- Copenhagen, som byggede den! JAH, man kan også finde handige mænd på DBA :o) . Jeg vil til hver en tid anbefale Jan. Han var effektiv, kreativ og fantastisk til at finde løsninger, som var efter Louises og mit hoved (Og Sofies – Ebay Kommunikationschef). Selv da vi stod 3 damer, meget sent den sidste dag, og var uenige i billedhøjder – holdt han hovedet koldt!

Tilbage til plankerne; Jeg tjekkede faktisk lige udvalgte af Haki stillads trælle på DBA og der er netop blevet slået nogle vanvittig billige op lige hér – faktisk meget billigere end hvad vi gav for vores. Men sådan er det; nogle gange kan man være enormt heldig og andre gange knapt så heldig. Det kommer an på hvor meget tid man har til at vente på, at den rette pris dukker op i de situationer hvor al’ pris nedprutning har slået fejl 😉

 photo e7e0829b-8b0d-47ae-ad74-b4c698f23f89_zps6mhc3dcg.jpg photo F8033247-E380-43F4-962F-0F6F72807DA6_zpscbiisebu.jpgDe tyske Nagel stager er en af mine favorit “Dimserier”, som jeg selv ønsker mig her hjem til. Nagel stagerne fås i mange forskellige variationer og kan sammensættes til en kæmpe skulptur. Tanken var, at Ebay kollegaer i både Danmark og fra rundt omkring i verden, kunne bidrage til samlingen. Nagel stagerne sælges nemlig også i stor stil på Ebay og loppemarkeder – Teambuilding i sin bogstavligste forståelse, set fra en anden vinkel ;P

 photo 126D7EDF-D427-490F-A831-1B0B7D8FD881_zpstsbxiydj.jpgDe svenske Cobra telefoner har den fedeste form. De er super dekorative og farverige og så ser det slet ikke så dumt ud, når man har dem linet op række. Find dem hér på DBA.

 photo 7f1c73d9-4559-4af1-ba61-10cf9ad5a844_zpscnmk37j7.jpgStolene er designet af H. J. Wegner og hedder “Skalstol“. Stolen er en af mine absolutte Wegner favoritter sammen med bl.a. Bamstestolen. DBA er generelt et godt sted, hvis man er glad for Wegner og andre af de danske “helte” inden for møbelkunst. For et par år siden fandt jeg vores 2 ens Wegner Sofaer på DBA  – de er mit bedste køb nogensinde! Se dem her.

 photo 484067AD-B6E5-46D1-9040-C372E033BA11_zpsq451pjyi.jpgDen store runde lampe er designet af Verner Panton og hedder “Globe”. Den fås i forskellige størrelser. Også her kan man være heldig og gøre sig et godt kup på DBA. Se bare hér !

 photo 88CCBC9C-8A01-4212-A6DE-594EDB114125_zps47blxrcr.jpg photo 559FCFC3-57D0-48B5-8171-09DD89624FCC_zps29eecdnk.jpgVi valgte at bruge armeringsjern /rionet som opslagstavle til at udstille Instagram brugeres billeder af deres DBA fund. Meningen er at billederne jævnligt skal udskiftes. Tanken var at vi ville have hængt en arkitektlampe eller 2 på riojernet – vi løb dog ind i lidt strømproblemer og måtte droppe det projekt. Men tanken var noget i stil med disse: Christian dell og denne.

Indlægget er sponsoreret.

Leave a Reply