VORES TØRRELOFT

2 nye Favorit Plakater fra Desenio

11. november 2015

 photo des4.4_zpsaevaqcoo.jpg photo DES1.1_zpsyx9pt3jv.jpg

Forêt 50 x 70 cm // Thistel Flower 21 x 30 cm

På en varm og fugtig dag i Savannah – Georgia for flere uger siden, sad jeg på en café, drak en kølende iskaffe og kiggede på plakater i forbindelse med et samarbejde med plakatfirmaet Desenio.
Vi var lige kørt hele vejen fra Smoky Mountains i Tennessee, ned gennem North Carolina og South Carolina på vores “Deep South Roadtrip”. Vores hyttetur i Smoky Mountains og den tætte tåge omkring fyrtræerne ved Clingmanns Dome (se mit header billede), havde efterladt et kæmpe indtryk – det var simpelthen helt ubeskriveligt smukt.
Nu sad vi der på caféen, 10 timer efter, i smukke frodige Savannah. Langt væk fra bjergene og tæt på den smukke og mystisk duftende sump.

Kærestemanden havde jeg udstationeret med Ipad’en og med et kort brief om, at finde et lækkert, anderledes, skævt, hyggeligt, u-turistet og lokalt spisested med masser af kød på menuen OG CAVA. Så var han underholdt i mens jeg forsøgte at tage en beslutning.
Jeg havde nemlig ret hurtigt fået fyldt “indkøbskurven” op med fine plakater, så min plan var at bestille en beslutnings-vin og så skære antallet ned til 2 endelige plakater. Jah, det var min plan… lige indtil plakterne “Forêt” og “Thistel Flower” dukkede op på skærmen. Da måtte jeg tømme hele indkøbskurven – nu havde jeg fundet “dem”!!! “Forêt” mindede mig helt fantastisk meget om Smoky Mountains og “Tidsler”, værende en af mine favorit blomster, gjorde lige pludselig udvægelsesprocessen meget nemmere. Og bum, beslutningen blev taget, helt uden beslutnings-vin. Kærestemanden nåede ikke at finde et spisested der levede op til mine “små krav”, hvilket i og for sig var meget heldigt. Fordi  vi endte med at gå på opdagelse i den ende af Savannah, hvor udeservering af alkohol ikke er tilladt, men hvor byens bedste kød også serveres; nemlig på Sandfly BBQ Streamliner!!!! En sand kød-perle!

Siden jeg sad der i Savannah og var ubeslutsom, er der kommet mange nye plakater i shoppen, som jeg godt kunne forestille mig at have hængende: f.eks denne og denne (nu er alle vidst med på, at jeg er glad for tåge – ik? :p). Det er heldigvis snart jul – så der er rig mulighed for snart, at ønske sig nogle flere (bliv inspireret her). Der er noget for enhver derinde – og så har de til og med en kategori der hedder “Botanik“, hvilket denne plante hoarder jo må erkende at være slemt tilfreds med.

 photo des3.3_zps1ddxbwxs.jpg photo k2_zps67lycz6i.jpg“Fôret” har også hængt fint i køkkenet .

Lidt flere favoritter herunder:

 

 photo des_zpsllbb8emy.jpg

1.Triange Gold Green Marble //2. Polaire  //3. Lotus Flower //4.White Horse //5. Cloudberry //6.  Manhattan  //7. Herbs   //8.  Ocean //09.  White Marble
 photo DESS_zpsxpktmvoy.jpg
 photo Skaeligrmbillede 2015-11-04 kl. 21.10.52_zps7pyhl2mu.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-11-04 kl. 21.17.16_zpsacu8v3ym.png

  • Reply
    Sara HB
    13. november 2015 at 11:49

    Du har sikkert fået dette spørgsmål mange gange, men jeg spørger alligevel. Dine Monstera planter hvor har du købt dem?? Kunne kun finde et indlæg med Plantorama i Hillerød? Er de alle derfra?

Leave a Reply