VORES TØRRELOFT

Annonce: Vores nye Plante-rumdeler & Tøjrack fra Rackbuddy

21. april 2017

ANNONCE INDHOLD FRA RACKBUDDY

rb8

rb4Vi er på ingen måder rigtig flyttet tilbage på Tørreloftet, da renoveringen trækker ud. Men vi kunne alligevel ikke lade være med at samle det ene af vores to nye tøjstativer fra Rackbuddy i sidste uge.
Eller det var faktisk bare mig, der ikke kunne vente! Jeg var alt for nysgerrig på rummeligheden og det overall look.

Stativerne er lavet i jernrør og har det rå look jeg holder så meget af og så minder de stilmæssigt omkring det stativ jeg allerede har, men som jeg er vokset lidt ud af bøjle-pladsmæssig (Jeg sælger det i øvrigt på IG @copenhagenwilderness – der er ingen mindstepris endnu).
Faktisk er stativerne så rummelige, at jeg nu ikke tror, at jeg har tøj nok. Det ser måske ikke voldsomt stort ud på billederne, men det står pt. også i vores stue, hvor der pga. Projekt Lejligheds Renovering er voldsomt meget luft (og manglende møbler og gulvlister, som billederne afslører 😁).  Jeg vil faktisk tro at vi begge kan klare os med en mindre model.  Men nu har vi så plads til vores overtøj, der ofte hober sig op i vores pølse-entré, hvilket jeg tror vi bliver ret glade for 🙂

Men inden jeg pyntede stativet med hvad der er tiltænkt…

…så fik jeg selvfølgelig hængt planter op på det – mit største plantestativ til dato.

Det er simpelthen så sigende om mig…Plants before Clothes !!!!!

rb11Faktisk så synes jeg at stativet fungerer fantastisk som rumdeler. Min lillesøster var også fuldstændig solgt på ideen. Vi var blandt andet ude i, at man også kan hænge plantekasser på stativet, så man rigtig kunne få fornemmelsen af en vertikal have. Måske en forretningside til Rackbuddy ? Selvtak 😜!
Min højtelskede sofa, som jeg også har tegnet ind i mit logo, har stået gemt væk i noget tid. Men den skal absolut have en plads igen. Jeg må indrømme at man ikke sidder specielt fantastisk i den, men den er gudesmuk! Nogle gange gælder Beauty before comfort!!!!!

Nåh…

Selvom det ser godt ud med planterumdeleren, så er planen fortsat at stativerne skal bruges til vores tøj.

rb14

rb15

Valg af Rack

Vi besluttede os for to helt ens stativer, selvom der er mange fine forskellige designs at vælge i mellem. I kan se de øvrige racks her. Særligt havde vi racket “Joye” i tankerne, da det overhoved ikke tager noget gulvplads og også kan fås i varierende bredder. Og så minder det lidt om den løsning vi har over vores spisebord, hvilket jeg på 4 eller 5 år stadigvæk er fuldstændig vild med.

Designet vi har valgt hedder: “Wild Bill Elliot” og er fantastisk praktisk, da der er plads til mine lange kjoler, kimonoer og kapper i den ene side.
Tanken er, at de skal stå i det rum der en dag er tiltænkt børneværelse, men som indtil da fungerer som tøjværelse. Stativerne skal stå overfor hinanden, med mit arvede spejl, fra mine bedsteforældres præstegård, imellem dem – jeg tror det bliver såååå fint 👚👠.

rv100Stativet tager ikke meget gulvplads, så det er god plads til sko og tasker i mellem stativets ben.

rb7På siden af tøjstativet sidder der en lille knage, som er stor nok til at have nogle af mine mange hatte eller tasker.

rb6Bøjlerne er ganske almindelige vaskeribøjler fra Søstrene Grene.

 

 • Reply
  kathrine
  21. april 2017 at 12:50

  Alt er helt gennemført og lækkert hos dig, er helt misundelig! <3. Det ser dæleme godt ud, og er vild med sammensætningerne af alle tingene! 🙂

  God weekend!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Reply
  Maja
  22. april 2017 at 22:53

  hvor er den fine tshirt/bluse nederst fra? den med lynlås i ryggen 🙂

 • Reply
  Anette
  16. maj 2017 at 15:25

  Det ser super fedt ud 👍 hvor er den flotte lænestol fra ? 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   16. maj 2017 at 15:38

   Tusind tak 😀

   Det er en 2 personers sofa, som jeg købte over Lauritz.com i tyskland.
   Desværre ved jeg ikke hvem der har lavet den 🙁

Leave a Reply