KØBENHAVN

Tip: Jeg samler flaskepant og…

20. april 2017

 

1111

Stilheden har været stor her på bloggen i snart 14 dage. Så nu fejrer jeg min tilbagevenden med at holde “Bæredygtig Onsdag” på en torsdag – vilde sager 🙂

Faktisk består dagens post bare af et enkelt men virkelig fint tip, som kan redde de fleste der har afholdt en våd fest i eget hjem eller på jobbet. Eller måske du som jeg, bare er typen der samler pant over tid i poser på bagtrappen? Om det er 1 pose eller 10 – nogle gange er turen ned til den nærmeste flaskeautomat bare uoverskuelig!

MEN men men i København og i Aarhus kan panten nu blive afhentet GRATIS, inden bananfluerne invaderer panteposerne og til glæde for andre end kun dig selv 🖤.

Lad mig præsentere jer for: PanteBørsen – et socialt initiativ drevet af “frivillige kræfter, flittige panthentere og gavmilde pantgivere“.

Konceptet er simpelt, men genialt. Du samler din pant i poser, går ind på Pantebørsen.dk og finder et mobilnummer på en pantehenter. Så ringer/sms’er du til vedkommende og aftaler et tidspunkt for afhentning. Pantehenteren indløser flaskerne og får det fulde kontante udbytte. Din pant kommer altså en socialt udsat til gode – direkte!

Personligt har jeg ikke selv afprøvet konceptet. Men selvom der mere eller mindre befinder sig en flaskeautomat i min baggård, så vil jeg fremadrettet bruge denne fine service. Jeg er vild med den

Du kan evt. printe dette skriv ud og hænge det i din opgang, hvis du  bor i en af de bydele, hvor Pantebørsen afhenter – dette fine nitiativ fortjener deling!!!!

skaermbillede-2017-04-20-kl-15-27-05

 • Reply
  Stine
  21. april 2017 at 10:32

  Tak for din gode post om Pantbørsen – den varmer! Dbh, Stine fra Pantbørsen

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   21. april 2017 at 11:28

   Velbekommen – virkelig et fint initiativ I har gang i 🙂

Leave a Reply