HVERDAG KØBENHAVN

Reklame: Københavns smukkeste kontorplads

30. april 2018

Annonce Office@ Guldsmeden Hotels

visit-sweden-1De seneste par uger har jeg haft kontorplads rundt omkring i København – helt nøjagtigt på fem forskellige steder og det forsætter jeg med lidt endnu, fordi jeg tester nemlig Guldsmedens Hotels nye kontor koncept: OFFICE @ GULDSMEDEN HOTELS.

Konceptet går slet og ret ud på, at man for 2500 kr. om måneden kan benytte Guldsmedens mange hygge “kontorpladser” på deres 5 hoteller i København, hvor bæredygtighed er i højsædet. “Huslejen” går direkte tilbage til dig selv, det vil sige at man kan drikke, spise, tage IloveEcoEssential produkter med hjem eller f.eks. tager en overnatning for sin husleje. Og rigtige mødelokaler kan man også booke.

Som medlem må man også bruge Manon les Suites populære og eksotiske Junglefish pool og barområder, hvor det bogstavelig talt føles som sommer hele året rundt. Der har jeg slået mig ned et par gange, med min computer. Det er simpelthen så hyggeligt og rart…specialt hvis man kommer ind fra en regnfuld dag, hvor computerarbejde synes surt og tørt.

gsbNår man opholder sig på Babette Guldsmeden lige ved Esplanaden kan man bl.a. sidde oppe på den lille rooftop. Jeg fik ikke lavet synderligt meget arbejde pga. udsigten og det fine vejr. Så jeg vil anbefale det lille orangerie eller den lille baggård, hvis man vil sidde lidt ude 😛

Hvis nogen af jer skal til Berlin, så vil jeg virkelig anbefale Lulu Guldsmeden, som har nogle virkelig fine værelser med gynger og hems. I kan se det værelse vi havde da vi var afsted i februar:  NÅR HOTELVÆRELSET INSPIRERER: HEMS, GYNGE & BÆREDYGTIGE VÆRDIER

visit-sweden-5Som medlem modtager man er Friends of the Family kort, som man betaler med, som var det en dankort.

Nu har jeg testet konceptet i lidt tid og jeg synes faktisk det er ret hyggeligt. Hotellerne byder på forskellige omgivelser, samtidig med at de stadig har det genkendelige og kreative “Guldsmeden look”. Der er mindre støj end på de konventionelle caféer, som jeg ellers ofte slår mig ned på. Og så er man sikret virkelig lækker og økologisk mad og drikke, hurtig wifi og byens bedste locations, som stort set altid passer med et område hvor jeg har et møde.

gs2

Der er så mange fine bæredygtige tiltag på Guldsmedens hoteller. Dem bliver man gjort opmærksom på når man bevæger sig rundt.

gs-1-2

gs1Smukke Manon Les Suites sørger for virkelig inspirerende omgivelser.

gs3

 • Reply
  kathrine
  1. maj 2018 at 9:17

  Jeg er virkelig vild med dine billeder, de er super smukke, og virkelig godt taget, man lever sig helt ind i det 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   2. maj 2018 at 21:11

   Tusind tak, for de fine ord 😀
   Man kommer så langt med et godt kamera og Lightroom 😀

 • Reply
  Cathy
  29. august 2018 at 14:23

  Din blog er da sørme irriterende pga alle de reklamer. Ville så gerne læse dit Verner panton opslag, men det var nærmest umuligt. Undskyld.

Leave a Reply