VORES TØRRELOFT

They’re Back – Frynselampen & en masse andre ikoner

29. april 2018

skaermbillede-2018-04-28-kl-16-57-43IIh har I set at Hans Agne-Jakonssons fantatiske Frynselampe igen er kommet i produktion?! Amen jeg er BEGEJSTRET! Jeg husker tydeligt første gang jeg sådan rigtig bemærkede lampen og det var hjemme hos fine Ditte (Velvet Snow). Hun fremviste en lysekrone version af lampen og jeg var dødmisundelig!

Frynselampen er designet i 1960’erne og det er danske Warm Nordic der har sørget for at den bliver en del af deres sortiment i deres Classic Collection – men først til efteråret. Jeg ved godt at jeg efterhånden har skrevet en del omkring Warm Nordic, men de bliver altså ved med at få “taletid” da de kontinuerligt overrasker med nye klassiske designs!

Fringe serien på fem varianter bliver som nævnt først lanceret til efteråret. Men de kan allerede nu forudbestilles på warmnordic.com, hvis man vil være én af de første til at modtage den.

I kan se hvilket genoplivet lampe ikon vi har stående fra Warm Nordic i postet: “Et ikon giver lys

wn2En gulvlampe, bordlampe, væglampe og to pendler bliver lanceret i farverne “Sparkling Rose” og “Ivory”-

S E K S    F A V O R I T T E R    F R A    W A R M    N O R D I C

En helt anden lampe, som jeg virkelig synes er dekorativ og som UDEN tvivl ville gøre sig helt fantastisk ud mange steder er gulvlampen “Silhouette”, den er simpelhen så dekorativ – som et lille lysende kunstværk! Den måtte gerne gøre Wegner selskab herhjemme!! Det er lampen i collagen herunde.

wm4

Fried Egg  Lænestol// Herringbone Spisebord// Silhouette gulvlampe // Leanback lænestol // Galore Sofa // The Orange loungestol

    Leave a Reply