VORES TØRRELOFT

Denne SKAL I Eje…

16. april 2016

image

For et par år siden, da min lille blog “bare var” en PLUS blog her hos Bloggers Delight, blev jeg en dag kontaktet af et par ret seje blogger forbilleder på boligfronten ved navn Homesick. De ville lave et lille visiting indlæg omkring vores lejlighed og det var jeg naturligvis edder skisma stolt over! I kan se vores boligindlæg her. Det er ret sjovt at kigge tilbage på! Hvor har vores hjem ændret sig meget siden den gang! Og der er jo slet ingen planter – how could I live like that ????? 😛
Jeg er faktisk ret overbevist om at Homesicks link-loving, var med til at få min lille blog mere frem i blogland – så jeg er dem til evighed taknemmelig :*

De 3 rimli’ seje piger, som står bag Homesick, har nu været endnu mere seje (hvis muligt) og har udgivet en DIY bog, med 66 store og små projekter. Den er SIMPELTHEN så fin og pynter på kaffebordet. Der er noget for en hver kreativ sjæl og man behøver altså være super handy – alle kan stort set være med.

Noget andet som jeg er synes er blæret ved denne bog er at mit navn står skrevet i den  og det er endda stavet rigtigt 😀 . Det skyldes at min radiaotorskjuler DIY er blevet foreviget i den, hvilket jeg da er rimli’ stolt over. Det drak jeg naturligvis lidt champagne på den anden dag. Jeg leder jo kronisk og desperat efter champagne/cava undskyldninger, men jeg synes at denne anledning var ret oplagt, ik’? Det er jo nærmest et flueben på min bucketlist; det med at få mit navn og mit blognavn i en bog !!!!!!Det er jo næsten som at have skrevet en bog selv, ik ? Hahaha… ej næppe! Jeg tror ikke man kan være er i tvivl om hvorvidt man har skrevet en bog lig denne, hvis det var! Fordi, hvor er der bare lagt meget arbejde i alle de pædagogiske DIY’er og lækre billeder (som de ovenikøbet selv har taget).

Jeg vil på alle måder anbefale bogen – udover at den er afsindig inspirerende, så er den altså også virkelig virkelig pæn at have liggende og pynte.

Bogen kan købes i de fleste boghandlere og online hos SAXO.

Stort tillykke kære Mette, Camilla og Tatiana  <3

image

image

image

image

En indholdsfortegnelse jeg forstår! Meget Andy Warhole’ish: “I never read, I just look at pictures“.

Måtte da fejre pigerne og den credit jeg har fået i bogen ;p

 

 • Reply
  Katrine
  16. april 2016 at 10:42

  Jeg SKAL så meget eje den bog!! Du har helt ret 😉

  Og sejt med din radiatorskjuler. Jeg kan godt forstå, det skulle fejres med champagne 😀

 • Reply
  Patrik at Brass&Gold
  16. april 2016 at 14:20

  Den bog ser så lækker ud! Jeg tror altså jeg er nød til at købe den næste gang jeg kommer ned i byen!

 • Reply
  Homesick
  19. april 2016 at 9:47

  Du er den sødeste, Juila! Af hjertet tak <3

Leave a Reply