ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER

Island: hvor skal jeg bo & hvad skal jeg se ?

16. april 2016

image

Til maj smutter undertegnede, min kærestemand, min mor, min søster og hendes kærestemand samt 2 børn på 4 og 5 år til smukke smukke Island i 10 dage.

At besøge Island, er noget jeg har drømt om i virkelig mange år. Naturen ser simpelthen helt fantastisk smuk ud, så jeg kan bare ikke vente med at knipse en milliard billeder! Jeg overvejer faktisk lidt om mit Fujifilm 30x skal udskiftes inden da, så billederne kan blive pivskarpe.

Planen er at vi starter i Reykjavik i 2 dage og så bevæger vi os de næste par dage rundt i “The Golden Circle” området. Jeg tror at det syd-østligste vi kommer er området nær “Vik”.

Men hvor skal vi bo ? Vi mangler stadig at finde et sted i Reykjavik og så skal vi finde 1-2 steder i Golden Circle området, som kan være vores base ? Vi har kigget lidt på Airbnb som vi altid bruger, men som vi allerede godt vidste, så er Island altså ikke særlig billig.

Så hvis der er nogen der kender nogen eller har noget som vi gerne må låne/leje og passe; 5 voksne og 2 børn  – så sig endelig gerne til:) Skriv til mig her eller på frk.overspringshandling@hotmail.com

Tips til island modtages i øvrigt med kæmpe kyshånd; hvad skal vi se, hvor skal vi spise, hvor skal jeg shoppe lokale finheder – findes der nogle særlige og andre oplevelser ?! Jeg VED at jeg skal ud og sejle og spotte hvaler og jeg ved at det bliver et vanvittigt hyle-show for mit vedkommende. Shit, jeg kan jo ikke se en hval uden at flæbe 😉

 • Reply
  Stefania E.
  16. april 2016 at 8:58

  Hej Juila, jeg sender dig tips som lovet!

 • Reply
  Chalotte Kruse
  17. april 2016 at 14:17

  I skal da ud og prøve de islandske heste i den smukke natur! Jeg har haft en islænder i 7 år og har altid drømt om at ride på en sød ismule på Island! 🙂

 • Reply
  Kamilla
  19. april 2016 at 12:27

  Glæd dig – Island er helt igennem fantastisk! Kan klart anbefale en tur til den Blå Lagune, virkelig en særlig oplevelse og utroligt smukt :o)

 • Reply
  Lærke
  25. april 2016 at 16:43

  I skal prøve en mindre lagune, som ligger oppe nordpå ved Myvatn. Den er ikke propfyldt med turister. MAR på havnen er også værd at besøge til lækker fisk en aften eller frokost. God tur!

 • Reply
  kathrine johansen
  26. april 2016 at 11:11

  Ej hvor spændende og skønt. Tror det er så smukt på island, selvom jeg aldrig har været der, kunne jeg virkelig godt tænk mig at komme dertil 🙂

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Reply
  Camilla
  26. april 2016 at 22:01

  Vik er fantastisk! Den sorte strand er meget særlig. Vi var heldige at se den med sne – det sorte og hvide var en virkelig fed kontrast.

  Seljavallalaug er Islands ældste termalske bad. Det er en sjov oplevelse at komme dertil.

  Cafe Babalu i Reykjavik er hyggelig. De har gode kager og et WC med Star Wars tema.

  Jeg tror du vil elske Reykjavik – det er en meget funky by. Jeg vil helt sikkert tilbage.

  Blue Lagoon er en sjov oplevelse – men vanvittigt turistet. Husk at book tid i forvejen. Hvis du ikke gider det, har Reykjavik en del pools, hvor der også er varme bassiner.

  God tur – jeg er misundelig. Jeg vil tiiilbaaaage!

Leave a Reply