VORES TØRRELOFT

Reklame: 5 nye interiør ting på tørreloftet

24. april 2016

Reklame for Ellos

Jeg har endnu engang fyldt shoppekurven i samarbejde med ELLOS med fine ting til hjemmet. Sidst “faldt” der en Mirakelmager i kurven og denne gang har jeg shoppet lidt forskellige nips og nogle virkelig fine håndklæder m. kvaster.

Vindspil

Et vindspil i Bambus har længe været på min ønskeseddel, da jeg synes at lyden er virkelig beroligende og hyggelig. Lige nu hænger det i stuen, men jeg tror måske lidt at det skal rykkes ud i badeværelsevinduet så mine bade kan blive ekstra “Zen”. Desuden har vindspillet den fuldstændig modsatte effekt på kærestemanden, så det er faktisk ganske sikkert at den skal flyttes 🙂

image

Plantestativer

Som det planteglade menneske jeg er, er det ingen hemmelighed at jeg har mange plantestativer. Men min teori er, at man kan IKKE har FOR mange plantestativer, hvis man gerne vil have plads til andre ting på hjemmets overflader. Jeg har derfor fået mig to nye. Den ene er en Plantepiedestal i lakeret metal med en “lille kurv”. I princippet kan den også bruges til andre andre ting end planter, men så kreativ var jeg ikke lige. Det andet stativ  (opdatering d. 26/4: udsolgt i sort i den lave version. Men den er lanceret i en messing version eller fås i en højere version i sort)er ganske simplet og ligner til forveksling lidt skellettet til en stor lampeskærm. Meningen er at man kan sænke en potte (dem med en kant) ned i. Jeg havde dog ikke en der passede til og valgte derfor at placere en kurv fra et tidligere ELLOS shopping-spree ovenpå. Her står den helt stabilt.

imageimageimage

Timeglasset

Et simpelt timeglas har også længe været på min ønskeseddel, så denne 6-minutters finhed står nu og pynter blandt arve-keramik og feriefund. Jeg ved ikke hvad man kan nå på 6 minutter, men jeg tænker at eksperimentere med hvor meget oprydning jeg kan nå på 6 min.

imageimage

Plante Ampel

Jeg har selv begået mange macramé plantehængere og jeg har da også en temmelig pædagogisk DIY liggende på dem. Forskellen mellem dem og disse fra ELLOS er, at disse er mere stabile da de har metalringe i bund og top. Det vil sige at man også sagtens kan bruge dem til frugt i køkkenet eller en wc-rulle eller 2 (kreativt ik´ heh..?). Ellos forhandler dog også nogle uden ringe.image

image

Håndklæder

Det var tid til at få nogle nye håndklæder, så vi udskiftede en bunke med nogle nye 100% bomuldshåndklæder. 4 små håndklæder og 4 store badehåndklæder blev det til. Håndklæderne fås desuden også i en virkelig fin blå farve.

image

Indlægget er sponsoreret af ELLOS.

  • Reply
    Anne Hansen
    24. april 2016 at 16:32

    Må jeg spørge, hvor keramik-hoved på det femte billede er fra?

Leave a Reply