VORES TØRRELOFT

Reklame: Nyt på Tørreloftet: Sommerregn på badeværelset

25. april 2016

Reklame Grohe

imageimage

Herhjemme er jeg blevet “velsignet” med et nyt brusesystem fra GROHE, der stensikkert kommer til at øge min tid til mig selv, fordi hold nu op hvor er det åndssvagt lækkert at stå under en såkaldt “rainshower bruser (psst…en heldig person kan vinde det samme brusesystem inkl. montering).
En ting er, at det er en drøm at stå under bruseren. En anden ting er at den jo er åndssvag pæn at jeg bliver helt glad hver gang jeg kommer ud på badeværelset (man er vel interiør glad :P).

Jeg arbejder som sygeplejerske i skiftende vagter, altså hele baduljen: fra dagvagter til aften- og nattevagter og så blogger jeg en pokkers meget på forskellig medier udover min egen blog. Jeg er ofte styret af deadlines, og ved siden af alt det, så freelance boligstylister jeg den skisme også. Jeg får rigtig ofte stillet spørgsmålet: “hvordan får du dog tid til alt det? Er du ikke “kronisk stresset”? Det er jeg faktisk ikke. Dermed ikke sagt at nogle ting går i glemmebogen, når jeg fiser fra det ene projekt til et andet eller at jeg nogle gange er en smule hektisk at befinde sig i samme rum med (fordi det er jeg helt bestemt). Men sagen er den, at jeg befinder mig godt i en travl hverdag, der spænder fra alvorlige samtaler med syge patienter til overvejelser om hvilken kelimpude der er pænest i kundens gyngestol. Det giver mig balance i mit liv at arbejde med to så forskellige ting. At opretholde den balance kræver, at jeg om muligt dagligt har tid til mig selv; at jeg får sluppet alle mine indre checklister og tager en time out! Ellers brænder det hele først rigtig på. Den tid tager jeg mig bl.a. når jeg går i bad.

At stå under bruseren handler ikke nødvendigvis om den tid man står der, men om måden man bruger den tid på. Og hvor er den tid bare meget rarere nu! At stå under denne cirkelformede drøm er som at stå i sommerregn eller under et blidt vandfald – og det er hverken en underdrivelse eller en overdrivelse!

Nu har jeg tidligere skrevet rigtig meget om vandspild, så jer der har læst de indlæg ved at jeg ikke tager ubehøvlet lange bade. Det kommer jeg heller ikke til nu, selvom den nye bruser er meget mere vandbesparende end vores tidligere 😉

Konkurrence

En heldig person har nu mulighed for at at vinde præcis det samme brusesystem inkl. montering.

Alt du skal gøre er:

Gå ind på Grohe’s hjemmeside og vælge et produkt som du drømmer om at eje (udover bruseren selvfølgelig). Link til tingen i kommentarfeltet og skriv kort hvornår du har din alenetid.

Jeg trækker en vinder den d. 2 Maj.

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer.

image

Brusehovedet har en diameter på 21 cm.

image

image

image

image

image

Håndbruseren kan højdejusteres, samt tiltes frem og tilbage i holderen.

indlægget er sponsoreret af GROHE.

Leave a Reply