VORES TØRRELOFT

Savbriksen

2. februar 2016
savrilsGoodswelove

(Da jeg ligger med influenza og har været på forkant med at lave indlæg, kan der godt gå et par dage før jeg får svaret på mails/comments;))

Vi har et stort vinduesparti i stuen – dvs. 3 Veluxvinduer der alle har set bedre dage. Nedenfor vinduerne er der placeret en stor radiator, som vi selv har bygget en radiatorskjuler til (se DIY). Vinduerne er placeret ved passagen til badeværelset og køkkenet, hvilket gør det næsten umuligt for os at have et sofabord eller lignende stående, uden at vi formentligt vil blive taklet i forbindelse med nattisseri.
Såh, mit bedste bud, efter mange forskellige løsninger igennem årene er: en Daybed til stjernekiggeri og tanning til sommer ….liiiige under vinduerne, når man nu ikke har en altan.

Jeg har efterhånden kigget en del efter den helt rigtige Daybed. Der er virkelig mange flotte derude i møbelland, f.eks denne som jeg skrev om fornyeligt. Men, også Savbriksen, designet Ole Gjerløv Knudsen i 60’erne, som figurerer her i indlægget er flot.  Den fås til og med i mørkbejdset eg og sort lærredsbetræk. Av, den er fin.

Savbriksen forhandles mange steder og koster gennemsnitligt 2995 kr. (Find den her) imens den mørke koster 4295 kr. ( Find den her)

Men men men, mine Daybed trænglser er dog snart omme, da jeg har fundet en anderledes, unik og minimalistisk Daybed på DBA. Det er ingen hemmelighed at jeg er glad for genbrug, så jeg er pivglad for at jeg formået at finde endnu en Daybed på DBA (se den jeg fandt til Ebay’s lokaler her). I skal nok få den at se, når jeg har modtaget den 😉

 photo Skaeligrmbillede 2016-02-02 kl. 10.57.42_zpsskenxsec.pngPhotocredit: Woodsagentur
 photo OKG_zpsr5qjxi04.jpgPhotocredit: Boligliv
 photo Skaeligrmbillede 2016-02-02 kl. 10.47.28_zpsctuuwijk.pngPhotocredit: houzoslo

Leave a Reply