VORES TØRRELOFT

Vores Nye Daybed

4. februar 2016

oe

Hello fra min Jungalow

Mit seneste genbrugs fund er kommet hjem til os – den flotteste daybed i et super minimalistisk look…amen altså! Daybeden er en prototype og tegnet af den herre jeg fandt den hos på DBA. Den synes jeg godt at han kan være bekendt at sætte i produktion 🙂

Madrassen er betrukket med det lækreste Liberty uld. Som I på billedet kan se, har jeg valgt at overdække madrassen. Det skyldes at Elmer lige skal sige “hej” til møblet, i et par dage. Han kvitterer nemlig konsekvent, på det seneste, nye ting med klør 5.

Når jeg lige er helt på dupperne igen efter min forside-influenza, så kommer der lidt indlæg omkring jungalow stilen, som jeg er ret pjattet med. Der kommer selvfølgelig også lidt billeder af vores utildækkede daybed 😉

For mere Daybed inspiration tjek mine indlæg her og her.

  • Reply
    Anette
    5. februar 2016 at 14:30

    Super flot 🙂

Leave a Reply