ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER VILLA VILDNIS

Her får du sprøde vafler i hyggelige omgivelser – et lille tip til Sydsverige

15. september 2020

Et lille sommerweekend og sensommertip til Blekinge…

I søndags kørte vi med familien til en lille gård ude på landet, ikke langt fra Sölvesborg, hvor der eftersigende blev serveret eminent gode vafler med kæmpe kugler is, “sylt & grädde“. Og det kan vi nu bekræfte at der gør; der BLIVER serveret forrygende vafler i virkelig hyggelige omgivelser på Brygghuset café & art.

Vi nåede også lige at se en rejemad/salat blive båret ud af køkkenet og novra den så også god ud. Men hjemme ventede bålmad til frokost, så vi brugte helt fornuftigt mavepladsen på vafler! Jeg ved ikke rigtig, hvor meget andet mad de serverer, men at tyde på deres facebook, har de “dagens ret” baseret på sæsonens råvarer.

Brygghuset har en stor og Corona-venlig have, hvor der er god mulighed for at holde afstand til andre selskaber. Vi kom dog lige omkring åbningstidspunktet, så vi var de første på pletten, hvorfor vi satte os indenfor, under det hyggelige tag i gråvejret.

Gården har også en lille butik med mexikansk og lokalt håndværk. Og så bliver der i ny og næ holdt loppemarkeder.

I morgen får jeg lige vist jer det yndige “Mormors Bakeri”, som vi forbi om lørdagen. De laver også vafler, men det var nu deres kager vi kastede os over 😀

For mere om Blekinge læs da: Tre virkelig smukke naturoplevelser i Blekinge

    Leave a Reply