ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER

Forlænget Weekend i Marrakech

16. juli 2018

Vores første Riad i Marrakech – Riad Jardin Secret

For et par uger siden sad jeg en søndag eftermiddag på Anders & Maillard med min mor og Allan og spiste Croissant-is (den her bad boy). Inden vi så os om, var et par anekdoter omkring vores 8 år i Marokko skyld i, at der kort tid efter blev booket både flybilletter og Riad i Marrakech. Så i næste uge tager vi fra onsdag til søndag ned til den herlige lyserøde by – og sveder!

Det er lidt skørt, at vi bookede velvidende at der venter os temperaturer op til 45 grader. Men tanken om Tajines, couscous, Marokkanske kødboller og myntete trak åbenbart stærkere i os end fornuften! Både jeg og min mor er overbeviste om, at det nok skal gå, taget i betragtning at vi har boet en årrække i Saharas Ørken. Allan derimod tror jeg godt kan blive en smule overrumplet af temperaturen, selvom vi for et par måneder siden var på en 12 dages road trip dernede. Noget jeg i øvrigt slet ikke har fået delt med jer her på bloggen! Så indtil jeg får delt det hele med jer, kan I evt. finde inspiration i dette post, hvor jeg beskriver ruten og linker til de magiske steder vi boede ( Fra riads, til luksustelt i ørkenen og en kasbah i de høje Atlas bjerge…)

Vi skal ikke noget specielt i Marrakech, udover at rooftoppe, spise, drikke, snuse, shoppe og bare nyde livet. Jeg har været lidt på forkant og har booket bord på bl.a. El Fenns rooftop (Richard Bransons søsters smukke riad)  og på La Famille. Hvis I ellers har nogle tips udover Nomade og alle de gængse, så må i så hjertens gerne tippe!

Riad’en vi har valgt var også en af dem vi boede på sidst: Riad Snan 13. Der er SÅ fint! Til min mor har jeg booket værelset med badekaret i gulvet (se det her). Vi nupper værelset med den lille terasse og med udsigt til poolen (dette værelse). Sidst boede vi på dette vilde værelse med badekar bag sengen, indtil vi blev opgraderet til Suiten. Ih hvor jeg glæder mig!!!!

Vores Riad ligger i Medinaen bag døren længst væk til venstre. (Godt gemt)

Læsekrogen i suiten, som vi havde fornøjelsen af.

Morgenmad på Riad Jardin Secret. 

Palmer og sne. Marokko er bare kontrasternes land <3

Cocktaildate på La Mamounia. 

Medinaens farver….

Vi kørte forkert i Medinaen den første dag. Jeg forstår ikke hvordan vi kom ud, uden at ridse bilen 😛

Keramik, en taske, duft olier og den lampe jeg ikke kunne få plads til sidste gang, skal med os hjem denne gang.

jaaaah <3

 • Reply
  Sophie Sukhi
  17. juli 2018 at 18:00

  Ih hvor ser de billeder dog bare skønne ud 🙂 Håber I får en dejlig tur! Vi har en masse fantastiske tæpper fra netop Marokko, du er mere end velkommen til at tjekke dem ud på Sukhi.dk.

 • Reply
  Mona
  18. juli 2018 at 16:53

  Dine fine billeder får mig til at glæde mig endnu mere til vores Marokko trip til september

 • Reply
  Helle
  22. juli 2018 at 15:35

  Det ser skønt ud! – trods varmen. Hvordan er temperaturen i februar..? Kan man tage på badeferie på den tid? Har sådan lyst til at bortføre min mand og børn på 16 og 12 til Marokko i vinterferien! Og hvor vil du anbefale i så fald?
  Go’ tur til jer.

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   24. juli 2018 at 12:12

   Jah, helt bestemt! Marokko er mest skandi-venlig i oktober-april 🙂
   Jeg vil helt klart anbefale en lille rundrejse med at booke en bil. Starte i Agadir og så køre til Essaourira og videre til Marrakech. Det er 3 SÅ forskellige byer, hvor man får rigtig meget med: badning, kultur og 1001 nat 😀

 • Reply
  Pia Trans
  24. juli 2018 at 8:15

  Hvor ser det fantastisk ud! Har aldrig været i Marokko, men har flere gange kæmpet for at overleve i Abu Dhabis juli/august hede… Sejt ar I bare tager afsted – rigtig god tur! Glæder mig til flere billeder 😊

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   24. juli 2018 at 12:14

   Jeg tror ikke Marokko er meget koldere end Abu Dhabis haha…og slet ikke Marrakech 😂 ! Men jeg kunne faktisk godt tænke mig at rejse til Abu Dhabis en dag….så kan jeg jo også lige sammenlige 😆

 • Reply
  Maria
  16. september 2018 at 10:19

  Wow det ligner noget fra et eventyr… Så smukke farver og mønstre. Får man ikke lyst til at købe alt med hjem?

Leave a Reply