HYTTER I SVERIGE ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER

2 nætter i Sveriges mest fortryllende Trætophus

18. november 2017

kork-1-13


I kan her læse alle dele af min Svenske Road trip føjeton:  del 1 ,  del 2  , del 3, del 4,  del 5 og del 6.

Click to read all of my posts from our road trip in Sweden:  Part 1 , Part 2 , part 3, part 4,  part 5  and part 6 


Det var ualmindeligt trist at forlade vores lille flydende idyl i Naturbyn. Men med tanke på hvad der ventede forude; en FLYVENDE hytte, kom vi alligevel afsted uden alt for meget snøft fra min side. Seriøst lov mig at booke to nætter, hvis du er en af dem som er blevet inspireret til et ophold i Naturbyn! Og det samme vil jeg sige om Urnatur, som jeg her vil berette om. Her havde vi nemlig to overnatninger og det var helt perfekt! Ikke at vi ikke sagtens kunne have taget en tredje og fjerde nat også. Ja faktisk havde vi gerne nuppet en nat i hver af de mange fine hytter i Urnatur (Se dem sidst i postet).

Vi ankom til Urnatur omkring kl. 16, da vi på “omvejen” var kørt fra Naturbyn op for at se den gamle mine Tilas Stoll! Jeg havde glædet mig ustyrligt meget til at gå rundt nede i minen og knipse løs på mit kamera. Men desværre blev vi den eneste gang på turen, ramt af en omgang “selvforskyldt dårlig planlægning”. For da vi kom op til minen viste det sig, at den var lukket pga. nedstyrtningsfare. Og lukket havde den tilsyneladende været i noget tid!Så typisk! Det var da erkendt lidt surt, at vi havde kørt den omvej. Men til gengæld fik vi kørt i nogle smukke områder og vi fik gået en lang tur omkring minen. I kan her se, hvad vi gik glip af! Forstår I min ærgelse? Det ser jo så smukt ud i al’ slags vejr! Ih altså!

Hos Urnatur havde vi booket “The Air Castle”. Et lille trætop hus med en spektakulær udsigt over skovområdet. Både Allan og jeg havde begge glædet os helt vildt til at overnatte i et træhus – på sådan en helt barnagtig måde! Andre der har set Treehouse Masters (med den noget hektiske vært) og bare drømme om deres egen voksen-træhus? 🙂

Urnatur viste sig være et fantastisk sted – en bæredygtig totaloplevelsen, ejet og bygget af et ægtepar, hvis kærlighed og respekt for naturen må siges at være forbilledlig. Alle hytterne har de bygget selv af naturligt væltede træer. De gror det hele selv og er på mange områder selvforsynende.

It was unusually sad to leave our little floating cabin in Naturbyn. But thinking about what was ahead; a FLYING cabin, made the departure much easier. Please allow yourself to book two nights if you are one of those who have been inspired by our stay in Naturbyn! Same goes out to Urnatur (the place that I’m about to tell you about) – book two days! We had two nights in this incredible place and it was absolutely perfect! Not that a third and fourth night as well, could have been great! In fact, we’d loved to have a night in each of the magical cabins. You can see the other cabins in the end of my post 😉

We arrived at Urnatur around 4 pm. We had taken a detour from Naturbyn to visit the old mine “Tilas Stoll” – something I had been looking VERY much forward to! But unfortunately, we were hit by the trips only situation of “self-inflicted bad planning”. The mine turned out to be closed, and had been for a while, due to some instability! Typical! But the drive was beautiful, and we took a nice long hike in the area near the mine.  Here you can see what I missed out on! It looks stunning in all sorts of weather, doesn’t it?

At Urnatur we had booked “The Air Castle”. A small treehouse with a spectacular view of the small forest. Both Allan and I had been looking forward to staying in a treehouse – in an all childish way. And seriously… we behaved like two six-year-olds, the first time we “climbed” up to the treehouse.

Urnatur turned out to be a great place in itself – a sustainable gem, owned and built by two people whose love and respect for nature is exemplary.

kork-1-2For enden af stien, der hvor skoven begynder, ligger hytterne // At the end of this trail, where the forest starts, you’ll find the cabins.

Da vi ankom til Urnatur blev vi vist rundt af den søde ejer. Vi blev introduceret til det store semi-åbne køkken, til hvor vi kunne plukke krydderurter, til affaldssortering, til saunaen, padlebræt, kanoerne og andre praktikaliteter.
Vi blev begge meget overraskede over vi frit kunne tage af de lækre øko produkter i køleskabet og på hylderne. Der var vitterligt ALT til madlavning vildmarks-style. En bænk i køkkenet blev jævnligt fyldt op med “hvad end der lige var modent fra haven” – så friske råvarer skulle vi heller ikke bekymre os om. Vi kunne bare tage for os! Vi var slet ikke klar over at det var med i prisen, så det var virkelig en lækker lille cadeau, at vi ikke skulle ud og handle.

Inden vi gik ned til vores hytte, skete turens første “sjæle-strækning”. At “strække sin sjæl” er noget som en veninde og jeg i tidernes morgen døbte den bedrift at: “gøre noget man ikke har gjort før eller som man normalt ikke bryder sig om”. Vi bestilte lammekød fra gårdens egne får, så vi senere kunne lave en gryderet over bål. Det var nu ikke sjælestrækning for mit vedkommende, da jeg har været vant til at få rigeligt med lam, med en Nordafrikansk Papa. Men for kærestemanden var det en helt anden sag! Han synes at lam smager af  gammel uld og hans ansigtudtryk når han siger det…jah det siger ALT! Han kan virkelig ikke lide det! Men frisk frisk lam havde han ikke fået før, så nu ville han give det en chance! Jeg var stolt! Men jeg havde dog også set, at han under bestillingen havde “eyeballet” den stærke chili på hylden. En slags plan B i sjælestrækningen!

I bilen pakkede vi os en Ikeapose med det mest nødvendige: lidt tøj, cava, en dunk vino, ydstyr til at kunne lave morgenkaffe og myggebalsam. Yep – vigtige sager!
Ejeren briefede os om morgenmaden og pegede os ned af en sti, som vi bare skulle følge indtil vi nåede skoven. Man kan nemlig ikke nå hytterne i egen bil. Dog har Urnatur har en lille golfbil som de kan være behjælpelige med, såfremt man er gangbesværet og har meget bagage.

Cirka 10-12 minutter tog det at gå med vores oppakning. Turen gik igennem et meget let kuperet terræn, hvor et hegn på begge sider af stien, som med alt i Urnatur, bevidnede om en stor respekt for gammelt og bæredygtigt håndværk. På marken tæt på skoven gik en masse sorte får – alt var vitterligt lutter idyl. Solen skinnende og vi var fulde af forventning over Road Trippens tredje hytte. Livet var fandme dejligt!

Upon arrival, we were welcomed by one of the owners. We were introduced to Urnatur in general, the large semi-open kitchen, where to pick herbs, to the waste sorting, the sauna, the lake activities and some other practicalities.
We were both very surprised by the fact that we could freely take usage off all the delicious eco products on the shelves and in the fridge. The kitchen had absolutely everything for cooking; wilderness style! A bench in the kitchen was regularly filled up with fresh produce from the garden – HEAVEN ON EARTH!

We went back to our car and filled an IKEA bag with the most necessary stuff: some clothing, cava, more wine, snacks, mosquito repellent and some camping gear to make coffee. As I said – important stuff. The owner briefed us about the breakfast and pointed us down a path that we had to follow until we reached the forest. The cabins cannot be reached in your own car. But Urnatur has a small golf car if you need assistance.

I took us about 10-12 minutes to walk with our luggage. The area is simply stunning and idyllic, with farm animals all around you. The sun was shining and we were thrilled about the third hut on our Road Trip.

u6Jeg fik overhovedet ikke øje på “Luft Slottet”! Jeg havde gået lige forbi det, havde Allan ikks sagt “SE!” og havde peget op i luften mellem træerne. Når man står tæt på slottet ligner det ikke noget man sådan lige misser , men det blender altså godt ind i naturen!

Allan was the first to catch a glimpse of the “Air Castle”. I honestly didn’t see it until he made me aware!

u3Jeg fór op af den smukke spindeltrappen, der snor sig omkring en stor gran, med Allan lige i hælende. Fra en lille veranda, gik vi  ind af glasdøren til det lille værelse, der kun rummer en dobbeltseng, et lille bord, to stole og en brændeovn. Og det er vidst også alt man har brug for – simpelhed kan være en luksus ! Vi gik over hængebroen, over til en platform bygget omkring et andet træ. TJEK! Her skulle vi drikke cava lige så snart vinglassene var fundet frem og vi havde været oppe af den stige, der fører én yderligere op i trækronerne til en lille udsigtspost. Deroppe kunne man også sidde – så der aftalte vi at vi skulle drikke morgenkaffen de næste 2 dage. Og det var omtrent de eneste to planer vi havde… udover at lave lammegryde til aftensmad og bare slappe af.

I simply can not describe how much I was looking forward to be sleeping in the treetops! I ran up the beautiful Spiral Staircase, to a small veranda, with Allan on my heels. We walked through a glass door, that opens up completely, into a small room that only holds a bed, a wood stove, 2 chairs and a small table – everything you need basically! Warmth and a place to sleep – the luxury of simplicity! From the veranda, we crossed a suspension bridge, that led us to a platform built around another tree. Here we planned to drink some cava in the sun, as soon as we had crawled up the ladder, from the veranda, that brings you up even higher, to a gazebo on the roof of the treehouse. Here we planned to drink our morning coffee the next two days. And that was just about the only two plans we had… besides making lamb casserole for dinner and just relax.

urnatur3Jeg siger ikke at vores udsigt fra vores hoveddør på Nørrebro er grim. Jeg konstaterer bare, at den ikke er lige så pæn som denne 🙂

I’m not saying that our view from our frontdoor in Copenhagen is ugly. I’m just saying it’s not as nice as this one 🙂

urnatur-1-7Den lille glasvæg kan åbnes helt op – men pas seriøst på myggene! De er SÅ lede deroppe i det svenske – jeg peakede med langt over 100 bid før vi fik købt myggebalsam der var effektiv nok: Djungelolja – er forbudt herhjemme. // The whole glass wall opens up, making you feel like the forest is even closer. But watch out for the EVIL mosquitos! I reached over a 100 bites before we found a mosquito repellent efficient enough. It’s called Djungelolja and can be bought in most supermarkets in Sweden.

n2Jeg har skrevet det før, men jeg skriver det igen: det er virkelig rart at have en tripod med og et kamera der kan styres fra mobiltelefonen, når man kun er to på rejsen og derfor ikke har en ekstra arm til fællesbillederne // A tripod and a camera that can be controlled from your phone, is a must, when only travelling to persons!

kork-1-15Den sene eftermiddagssol imellem træerne var vanvittig  // The late afternoon sun was just amazing!

kork-1-17Hængebroen over til platformen, hvor der står et lille cafésæt med plads til  to // The suspension bridge and the platform where you’ll find a seating area for two.

kork-2Party for two <3

u5Den lille stige fører op til udsigtsposten, via en lille lem. “Luft Slottet” anbefales ikke til børn, da der selvsagt er mange steder man kan falde ned fra. Alle de andre træhuse og hytter er dog børnevenlige.

The small ladder leading up to the gazebo. The Air Castle is not recommended for small children, as there are many places you can fall down from. However, all the other treehouses and cabins in Urnatur are child-friendly.

kork-1-19Imens vi sad derude på platformen, nev vi os selv i armen for 160’ende gang på turen og besluttede os for at hælde et glas mere op og det tage med ud for at udforske de øvrige hytter, finde dasset, samt finde lidt mere brænde til brændeovnen.

Det var som at gå igennem en lille eventyrlandsby at følge stien videre ind i skoven. Hytterne lå med tilpas afstand fra hinanden – alle med en olielampe og holder ved indgangen, en huggeblok og en økse. Der er jo ingen strøm, så jeg kan lige forestille mig hvor hyggeligt der må være på stien en sommeraften, hvor alle hytterne er udlejet og olielamperne lyser skovstien op!

Sitting on the platform, we found ourselves pinching our arms for the 160’th time on the trip. We decided to pour a glass more and take it with us exploring the area and other cabins. Plus we needed to find the restroom and some more wood for the stove. 

It was like walking through a small fairytale village, following the path, that we had left earlier to climb up to our treehouse. The cabins was nicely spaced apart – each with an oil lamp at the entrance and with a stump and axe for woodchopping. There is no electricity down in the cabin area, so I can only imagine how cozy “the village” must be in the summertime when all the cabins are rented out and the trail is lit up by all the oil lamps. 

kork-1-45Village lights

kork-1-44Cabin sneak peek

kork-2-2Et das lyder måske ikke som et hyggeligt sted. Men tro mig når jeg siger, at det her das virkelig er hyggeligt! Stearinlys lyser det op indvendigt via små spejle der reflekterer lyset. Jeg fik næsten helt lyst til at blive siddende lidt længere, de gange jeg var forbi 🙂

The cutest restroom – both on the outside and the inside!

u15Da vi havde luret ind i samtlige hytter, gik vi tilbage til hovedbygningen og det store åbne køkken, hvor Allan gik igang med at lave sin første indisk inspireret lammegryde på den åbne ildplads i køkkenet. Og guess what: han elskede lammen!!!! Sjælestrækning kan betale sig! Han lavede en stor portion, så vi havde nok til aftensmaden på dag to, hvor vi spiste det med smørstegte svampe på toppen – måske en usædvanlig kombi. Men det smagte virkelig godt! Og så et dash frisk koriander og creme fraiche – YUM!

Finished exploring the other cabins we walked back to the main building and the kitchen to cook ourselves some Indian inspired lamp on open fire. Allan prepared enough for two days, so on the second day, we ate it with mushrooms slow cooked with butter and salt! It was delish’!

kork-1-25Saunaen ligger, så man kan løbe direkte ud og hoppe i søen fra en badebro // The Sauna by the lake – where you can go for a swim.

urnaturRobåden var desværre så mør at vi ikke turde tage chancen – men fin det var den  // The boat was old and taking in water – but it sure was beautiful.
kork-1-31Vi så solnedgangen, drak lidt mere Rosé, spiste aftensmad og så gik turen tilbage til vores Luft Slot. Det kan virkelig anbefales at man husker at tage sin olielampe med fra hytten! Det er meget meget meget mørkt at gå turen på stien – men sjovt det var det! Specielt når man er lidt rosé-bims og temmelig pjattet!

We watched the sunset, had som Rosé wine, ate dinner and headed back to our “castle”.  Don’t forget to bring an oil lamp – it gets pitchblack walking home in the evening! But we had fun – being a bit tipsy 😉


D A G  2   //  D A Y  2


urnatur17View from the bed

Vores morgen: vågne før kl.6 (naturligvis). Løbe ned på toilettet mutters alene i skoven. Hyggeligere end det lyder. Komme tilbage og tænde op i brændeovnen. Lytte til egern der leger på taget. Åbne glasdøren HELT op og rykke safaristolene ud i morgensolen. Lave morgenkaffe på medbragt campingblus. Hyggesnakke og trække vejret dybere end til hverdag. Vente på at klokken blev 9 og morgenmaden blev serveret oppe i fælleshuset. Hilse på lamsebamserne på vejen. Hilse på hønsene. Klappe gårdhunden. Finde en plet i solen. Nyde Chaga te (lavet af svampe) og en super lækker morgenmad.

Our morning: Wake up before 6 am (of course). Ran down the spiral staircase to go the restroom – felt all alone in the woods, as Allan was sleeping. Less scary than it sounds. Came back to the cabin. Lit the woodburning stove. Heard squirrels playing on the roof. Allan woke up. Prepared coffee on the Veranda. Had the first cup in the bed as it was super cold outside. Had the second cup at the gazebo. We chatted and took some deep breaths – deeper than usual. Waited till the clock said 9 am. Walked up to the beautiful main building for breakfast. Said good morning to the sheeps, the chickens, and the farm dog. Found a spot in the sun and had a really delicious breakfast and tried Chaga tea for the first time (made of a dried mushroom).

kork-1-35Morning Potion

kork-1-32Hovedbygningen som huser spisesalen // The beautiful main building

u14En virkelig lækker morgenmadsbuffet // The breakfast buffet had everything I love.

Vores morgen fortsat: Planlægge frokost – mest fordi vi skulle have alle tingene med fra køkkenet, så vi kunne tilberede den ved bålstedet nede ved hytten. Vi gad altså ikke unødigt gå den tur mellem køkken og hytte – også selvom det var en halvaktiv ferie! Vi besluttede os for tapas og for at bage marrokanske fladbrød på bål. Vi indså dog, at vi ikke havde noget gær. Men vi havde Google, så hello fladbrød på bagepulver! Jeg plukkede krydderurter, imens Allan tævede en dej op. Og så trissede vi tilbage til Luft Slottet for at gå i “solbad”.

Our morning continued: planned our lunch while eating breakfast. We wanted to prepare it near the treehouse, so we needed to figure out what to take with us from the kitchen. We decided on a minimalistic tapas and to bake some Moroccan flatbread on a bonfire. But then we realized we didn’t have any yeast! But we had Google! So we a found a recipe using baking powder instead. Allan prepared the dow and I went herb picking. We then went back to our castle to take a “sunbath”.

urnatur-1-8Plukker kydderurter og blender ind // Blending in with the herps

urnatur-1-9Er det ikke bare en skøn have? Et lille cirkus af farver og med små skurvogne! Så charmerende at jeg da også var klar på at tilbringe en nat i dem.

Aren’t this garden just magnificent? The colors and the small “circus wagons” – wouldn’t mind staying in one of them too! 

kork-1-33“Solbad” i sin bogstaveligste forstand! Her tog vi et bad sammen for at spare på det varme vand – med udsigt til skoven. Nøj det var fint at stå badet i sol og skov – teraputisk næsten. Der er også flere baderum uden vinduer, til de mere blufærdige 🙂

Sunbathing in its literal sense! Standing here showering looking out into the forest through the window was almost therapeutic!

urnatur-17-1Urnaturs hjemmelavede sæber // Homemade soaps from Urnatur

F R O K O S T    I    S K O V  E N   //   L U N C H   I N   T H E   W O O D S

urnatur-17-2Bålpladsen nede ved badet ligger centralt ift. alle hytterne. Her finder man alt til madlavning – undtagen mad selvfølgelig.

The campfire area is placed not far from all the cabins. Here you’ll find most of the equipment needed to cook on a bonfire.

kork-1-34Marokko har gang i panden // Cooking some flatbread for the hummus

J A P A N   I   D E N   S V E N S K E  S K O V  //   J A P A N   I N   T H E    S W E D I S H   W O O D S

kork-1-10I mellem alle hytterne fandt vi den tyske blomsterkunstner Gabriella Kubo’s smukke spisebord “Komorebi” og besluttede os for at spise vores frokost her. Inspireret af Japan sidder man i gulvhøjde – det vil sige i skovbundshøjde, i niveau med naturen, ved et, så og sige, levende bord, hvor mos og planter gror. Alle de små overraskelser som road trippen bød på… manner jeg er taknemmlig!

In between all the cabins we found the German flower artist Gabriella Kubo’s beautiful dining table “Komorebi” and decided to have our lunch there. Inspired by Japan, you are sitting at floor level dining – or forest level that is, close to nature, at a living table where moss and plants grow. Thinking about all the beautiful surprises that the road trip offered … making me feel grateful!

kork-1-8

n3

kork-1-9Minimalistic  Tapas for two

Resten af dagen gik med nyde livet og solen fra Luft Slottet. Snakke med de andre familier der kom til og så langsomt begynde at glæde os til Road trippens anden sidste destination, hvor vi skulle bo i en jordhytte og i et svævende telt – i hvad der betegnes som Sveriges mest primitive hotel.

The rest of the day we spent walking in the area, sitting in the sun, taking a nap and talking and sharing travel experiences with the other guests. And slowly we were starting to look forward to our next destination: Swedens most primitive hotel, where we were to sleep in a hut made out of dirt and mud and sleep in a “flying tent” between some trees.

kork-1-4

kork-1-6


D A G   3 //   D A Y  3


kolarbyn-1-41På afrejsedagen stod regnen ned i tykke stråler  – og det var Så FORBANDET hygggeligt at sidde oppe på udkigsposten og drikke morgenkaffe i ly for regnen. Vi spiste morgenmad oppe i hovedbygning, gik endnu en tur i skoven mellem 2 fede skyer og satte vi næsen mod nord igen!

On the day of departure, the rain was pouring down – and it was SO COSY to be sitting in the gazebo drinking our morning coffee, sheltered from the rain. We ate breakfast in the main building, went back, packed or stuff, went for one last walk another walk in between two fat and  dark clouds…  and then we drove back noth again!

u5Coat rack on point.

kork-1-41Rainy Morning .

uruurTo kopper kaffe fra at være klar til det næste eventyr // Two cups of coffee from being ready for the next adventure

kork-1-42

D E    A N D R E    H Y T T E R //   T H E   O T H E R    C A B I N S

Som nævnt gemmer Urnatur på en masse fine hytter. Altså hvis hytte-hopning var en disciplin og noget vi havde budget til. Så havde vi altså nuppet en nat i hver hytte, fordi de simplethen er så fine – også indvendigt! Jeg fik taget en masse billeder af hytterne, men efter at have ransaget mit eventyrshjerte, så synes jeg faktisk at det vil være synd at snyde fremtidig urnatur-gæster for oplevelsen af at se sin hytte indvendigt første gang. Så med vanvittig selvkontrol, viser jeg jer kun billederne af de øvrige hytter udefra 🙂

As mentioned, Urnatur has a lot of nice cabins. So if cabin-jumping was a discipline and something we had budgeted for. Then we would spend a night in each cabin because they are all so nice. I have taken a lot of pictures of the cabins, but after looking at my adventurous heart, I actually think it would be a shame to cheat future Urnatur guests for the experience of seeing the inside of their cabin for the first time. So with insane self-control, I only show you the pictures of the other cabins from the outside. 🙂

kork-1-43Blending in 

urnatur-1-3Dreamy Fern Roof!

urnatur-1-2A treehouse for one

kork-1-40Family Treehouse with a pond view

u1Americana vibes

Denne hytte fandt vi faktisk først på 3. dagen lige inden afrejsen. Faktisk måtte vi spørge ejeren om vej. Så godt var den gemt! Men så fik vi også historien med om hytten, som er den nyeste af alle hytterne. Hvis jeg husker historien rigtigt, så var hytten et impulsivt projekt, som opstod da nogle af ejernes venner var på besøg og gerne ville lære det gamle håndværk. Og så fortalte hun at hytten er bygget af i forvejen væltede træer, men at de ikke helt havde nok, hvofor de øverste brædder (synligt på gavlen) måtte laves smallere og smallere!

Verandaen og udsigten er noget af det fineste. Tænk at sidde der en sommeraften og et glas vino eller en vinter aften med et tæppe og Glögg (Urnatur har dog ikke åbent om vinteren).

This cabin we first found on the third day, just before departure. In fact, we had to ask the owner for directions – it was hidden that good! But then we also got the story about the cabin, which is the newest of all the cabins. If I remember the story correctly, the cabin was an impulsive project that arose when some of the owners’ friends were visiting and would like to learn the old craftsmanship. And then she told, that the cabin was built of already overturned trees, but that they did not have quite enough for the top boards (visible on the gable) so they had to be made narrower and narrower! The veranda and the view are some of the finest. Imagine sitting there on a summer evening with a glass of vino or on a winter evening with a blanket and Glögg (Urnatur is not open in winter though).

u2Et lille bitte sneak peek af den 1-værelses hytte indenvendig

u4The Jabanese cabin

I   L E J E R E N  //  O N   C A M P

Ændringer kan være foretaget hos Urnatur siden jeg skrev postet. Nedenstående er derfor kun vejledende. Changes can have been made at Urnatur since I wrote this post. Everything written must therefore only be percieved as indicative.

 

 • Senge (beds): 1 double bed (160 cm)
 • Håndklæder // towels: yes
 • Sengetøj & dyner // Bedding : yes
 • Toilet: Yes on the ground shared primitive (but super cute) restrooms.
 • Bademuligheder (where to shower): I søen. Solbad/ + almindelige bade. Sauna. Vildmarksbad (bookes).// In the lake, normal showers. Wilderness bath (must be booked). 
 • Drikkevand (drinking water):  yes a bottle in each cabin. Pick up i main building.
 • Brænde (wood for bonfire / woodstove):  yes
 • Mulighed for at lave mad overdækket hvis det regner (Possibility to cook covered if it rains) : yes
 • Køkkenudstyr (Kitchen equipment): yes
 • Telefondækning/Internet (Cellphone/internet coverage): YES with TELIA/4G no problem.

D E T    S K A L   D U    H A V E   M E D  //   W H A T   Y O U    N E E D   T O   P A C K

 • Medbring selv mad til at tilberede på bål. Der er en købmand tæt på // Bring food and everything you need for cooking. 
 • Hvis du ikke er en haj til at tænde bål. Medbring da lidt Co2-neutrale briketter. Husk selvfølgelig en håndfuld lightere // Equipement for lighting a bonfire.
 • Gasblus, hvis du ikke kan vente på bålkaffe. Vi havde 3 små gasbeholdere med og vi brugte kun næsten 1 på hele turen.
 • Pandelampe – der bliver virkelig mørkt // A headlight – it gets really dark
 • Strømbank – specielt hvis din telefon også udgør en lygte // A powerbank – especially if you use your phone as a flashlight.

 

T I P S

 • Tag fiskestang med // Bring a fishing pole
 • Book 2 nætter // Book 2 nights.
 • Reply
  Louise
  19. november 2017 at 19:58

  Wow!
  Er solgt ti stanglakrids, jeg må prøve dette – Virkelig en skøn ‘guide’ oplysning om vores naboland. TAK

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   20. november 2017 at 16:55

   Tusind tak, det varmer virkelig at få fortalt!
   Det er altså ikke småting af små fantastiske perler der gemmer i det svenske <3

 • Reply
  Gabriele Kubo
  18. december 2017 at 16:58

  Hi!
  Thank you for visiting and enjoying “Komorebi”!
  Nothing makes me happier than to see that people are sitting and eating at my table!!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   19. december 2017 at 8:41

   It was a beautiful and serene experience to sit there and enjoy a simple lunch! Thank you so much for creating this small magical piece <3

 • Reply
  Kia Sørensen
  28. marts 2018 at 16:00

  Hej Julia, tak for et skønt blogindlæg med flotte billeder og nyttige tips! Nu hvor du har været både i Naturbyn og Urnatur, håber jeg, at jeg kan lokke dig til at komme med en anbefaling om, hvor jeg skal booke et ophold, som jeg gerne vil give min kæreste i fødselsdagsgave. Hvis det skal være et delvis romantisk delvis aktivt (roning/vandring/fiskeri) ophold, vil du så anbefale trætophytten i Urnatur eller hytten på søen i Naturbyn? 🙂 Mvh. Kia

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   8. april 2018 at 8:44

   Hej Kia
   Ej jeg har helt overset din besked. Så jeg ved ikke om den kommer for sent!Sorry, men jeg svarer alligevel.
   Jeg vil sige det kommer meget an på hvornår du skal afsted!Båden er klart en oplevelse værd, når man også kan bade og vejret er til at sidde ude på dækket. Begge områder byder på aktiviteter ift. roning og fiskeri. Vi havde kun et døgn i Naturbyn, så vi fik ikke vandret. Så vi se kun området fra kanoen. Naturen synes lidt vildere omkring Urnatur, men ift. vandring er jeg også der svar skyldig, da vi blev i området og bare nød “at bo i skoven”.

Leave a Reply