VORES TØRRELOFT

Reklame: Vores populære spisebord er salg og et lignende fra ELLOS

14. november 2017

Reklame: Tidligere reklamesamarbejde med Ellos & postet indeholder reklamelinks

skaermbillede-2017-11-14-kl-12-55-51En af de møbler vi har haft længest her på Tørreloftet er et spisebord vi købte i ILVA for måske 6 år siden; et rustikt bord i genbrugs egetræ med ramme og ben i jern (I kan bl.a. det her). Jeg tror ikke at jeg overdriver hvis jeg siger at jeg på ugebasis får 1-3 henvendelser på det. Men det er også virkelig smukt! Og det er virkelig også hammer ærgeligt at ILVA ikke fremstiller serien (Lormont) mere!

Spisebordet var ikke billigt. Jeg mindes at det kostede på den anden side af 12.000 kroner. Så hvis man vil gøre sig et godt køb er der netop et til salg på DBA. Prisen er kun sat 3000 kroner ! Bordet bliver kun smukkere med alderen, så jeg synes virkelig at det er en god handel!

Da jeg tidligere i dag skimtede ELLOS nye vare, faldt jeg også over spisebordet Wille (reklamelink)med bordplade i mangotræ. Det minder da lidt om vores, synes jeg !? Og så er prisen også fin (+ frem til d.19/11 er der 20% rabat på alle møbler inde hos ELLOS – % vintage collection).

På miljøbillederne ser det umiddelbart ud til at metalstellet er pastel myntefarvet, men når man kigger på close up billedet og på packshot’et ser det ud til være lysegråt, hvilket jeg umiddelbart tror er den relle farve. Men man skal nok liiige ringe til ELLOS  kundeservice for at være sikker, hvis man overvejer at bestille det.

Spisebordet/skrivebordet har også en tilsvarende Wille bænk.

skaermbillede-2017-11-14-kl-12-55-27

skaermbillede-2017-11-14-kl-12-56-06

    Leave a Reply