ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER

NYC + ROADTRIP NU !!!!

25. august 2015

 photo E4CFB2FB-413B-4BCA-B9DD-42D07E3280E6.png_zpsiyfv74wl.jpeg

I dag går turen 3 uger til det amerikanske – hattene er pakket og planterne har fået Post-it’s på, så vores lejlighedssittere ved hvor ofte de skal vandes 🙂

Turen starter med vores sædvanlige 9 dage i New York, efterfulgt af 2 ugers roadtrip i “The Deep South”. Jeg vil selvfølgelig stadig have fokus på bolig og prøve at spotte et par inspirerende boligtendenser “over there”. Så følg med, især på min IG @frk.oversprinshandling, som jeg jævnligt vil opdatere.

New York kender jeg efterhånden rigtig godt, da kærestemanden og jeg har gjort en dyd ud af at spare op til sådan en tur, én gang om året de sidste mange år. Sydstaterne har jeg aldrig besøgt. Så jeg glæder mig til, at køre på de små veje, finde små landlige antikforretninger, til at besøge den forladte by Town of Spectre, der ligger på en lille privat ø – hvor filmen Big Fish blev optaget. Jeg glæder mig også helt vanvittigt meget til voodoo, håndværk og finurligheder i New Orleans og til Savannah’s smukke huse, grønne gader og ikke mindst plantagerne (Wormsloe Plantage) og kirkegårdene med egetræer hvor der vokser “Spanish Moss” ned fra. Jeg glæder mig til at besøge verdens største træhus: Ministers Treehouse i Tennesse og til at sejle i sumpen i Louisiana. Og så bliver det en vanvittig oplevelse at køre i Smoky Mountains, at se Clingsmanns Dome en tåget morgen og til at bo i en rigtig amerikaner træ “cabin” med Hot Tub på altanen (så grimt og corny altså).

Til indbrudstyven = vi har lejlighedssitter= AirBnB går også den anden vej ;P

 • Reply
  Louise O.
  25. august 2015 at 14:59

  Uhh, tænk at du tør overlade alle dine (82?) babyer til airbnb gæster :-O
  Om ikke andet, rigtig god ferie til the states!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   1. september 2015 at 13:56

   Hahaha…jeg det er risikabelt. Men de er NØJE informeret og min guide er nærmest idiotsikret haha.

 • Reply
  Maja
  26. august 2015 at 10:55

  Uhhh, glæder mig til at høre mere om Jeres tur! Jeg har ikke instagram, så håber også på et par blogindlæg 🙂

  N.Y. er jeg helt med på! Er amerikaner på papiret, men født og opvokset i DK og har som voksen boet og arbejdet i N.Y. ad 3 omgange – ELSKER bare den by! Selvom jeg dog må erkende, at jeg elsker lille DK mere, nu hvor jeg har fået børn <3

  God tur til Jer :smiley:

  Ps.: Det er da bare den fedeste kommentar, som du lige skriver til "indbrudstyven" 🙂 Særligt fordi, der faktisk er rigtigt mange bloggere, der IKKE lige tænke over, hvad de lægger ud af personlige informationer online om, at de er på ferie/væk i en længere periode osv.

Leave a Reply