VORES TØRRELOFT

Årets Blogger – os de nominerede v. Design Awards

25. august 2015

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-24 kl. 21.39.42_zpsp6ru6r5j.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-24 kl. 20.33.45_zpspubwkiue.png

Indlægget er skrevet kl. 23 i går aftes…

I dag er det sidste udkald, for at stemme på “Årets Blogger” til Design Awards, som afholdes i skønne Paustian d. 10 September. Som I kan se på billedet ovenfor, så er jeg oppe imod nogle vilde bloggerdamer. Nu er vi boligbloggere jo ikke dem der smider allermest rundt med selfies og o.o.t.d billeder, så vores ansigter siger jer måske ikke så alverdens meget. Måske Bolig Magasinets liste nedenfor, med beskrivelse af bloggene vil vække et; “Nååååh er det hende/dem”? 😛

Som jeg tidligere har nævnt (hér) er jeg simpelthen så fantastisk stolt, benovet, overvældet og overrasket over at være nomineret til denne award. Der er mange flere tillægsord der dækker over min vedvarende sindstilstand efter den nomineringsmail – men dem kan jeg ikke finde frem i skrivende stund. Det skyldes tanken om, at mit Iphone vækkeur ringer kl 03:45 med teksten “NEW YORK + Roadtrip – Nu er det NUUUUU“, psyker mig temmelig meget.
Jeg tror simpelthen ikke på, at jeg har en chance for at vinde, men jeg drømmer da vitterligt helt vildt meget om det. Med kæmpe kjole, piv høje stiletter, styr på lokkerne og med lige så velklædte kærestemanden, som krykke. Men jeg må være realist!! Så min drøm omhandler, at jeg indspiller en video, dvs. en snap fra Savannah (fordi det er vidst ca. der vi er, omkring den dato) i bedste MTV-stil. Her vil jeg ganske laidback, cool og lidt ivrig takke for min award og beklage, at jeg ikke kunne være til stede – alt imens at luftfugtigheden ikke får mig til at ligne en svedende ost med krus. Jeg tror på det!!!

Jeg aner ikke hvordan hele showet skal foregå. Bliver ens blog præsenteret på storskærm eller bliver den bare nævnt? Anyways, så jeg sætter min lid til, at de øvrige nominerede damer deler en masse billeder, så jeg kan sidde og være lidt med på sidelinjen ude i sumpen 😉

I kan stemme hér og det er bestemt ingen hemmelig, at jeg ville blive ustyrlig henrykt, hvis stemmen faldt på mig 🙂

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-24 kl. 20.38.52_zpsxhswugjs.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-24 kl. 20.39.04_zpsqavsc7bn.png

    Leave a Reply