VORES TØRRELOFT

Den eneste dag hvor Limited Y-stolen kan købes er den…

24. april 2017

le1Den d. 27 april lancerer Carl Hansen & Søn en limited edition af den ikoniske stol Y stol designet H.J.Wegner i 1950.
Stolen som kun kan købes denne ene dag (og forudbestilles) er en særudgave i elm i anledning af Wegners fødselsdag.
Og ligesom alle de andre Y-stole er denne finhed på ønskesedlen. Men drømmen er dog en Y-stol i egetræ – en som passer til vores Wegner Sofaer som er udført i røget Eg. Det kunne nemlig være så fint med en rød tråd fra stuen og ind til spisebordet eller mit kontor. I kan få en “smagsprøve” på mit kommende kontor lige her , som jeg selv tror bliver super lækkert…altså når vi engang når der til 🙂

le4Det grafiske arbejde på dette billede halter en smule hehe…faktisk så ser det lidt ud til at stolen til venstre og den i midten er klippet ind & udsigten lige så!  Men det gør ikke noget, alle ved jo hvor helt fantastisk lækker Y-stolen ser ud…no worries  Carl Hansen & Søn 😉

elm4Indgraveringen synes jeg er fin detalje og noget som jeg tænker vil gøre stolen endnu mere værdifuld/eftertraget på sigt.

le

    Leave a Reply