VORES TØRRELOFT

Reklame: Give Away Valgfri Lampe fra ILVA

13. april 2016

Reklame for Ilva

Lamper

For et par uger siden postede jeg mit første indlæg i samarbejde med ILVA, som også var min første “store” Photoshop præstation i form af 3 forskellige stuer (vilde skills jeg har dér 😛 ). På min Instagram afholdte jeg en lille afstemning og min “gule stue” vandt ret imponerende. Det er skisme rart at se, at så mange af jer ikke er spor farveforskrækkede! I kan læse/kigge på indlægget “Nyt look i Stuen”, hvis I har brug for lidt inspiration  eller hvis O bare nysgerrige over hvor “langt” min photoshop egenskaber strækker sig 😉

Men nu skal det handle om noget andet, nemlig belysning; herunder lamper og virkelig mange af dem.

Herhjemme har vi virkelig mange lyskilder, da vi ikke bryder os om tanken om at have 1 lampe, som kaster spot i hele rummet. Små lyskilder er i min optik med til at skabe små “hyggelige lommer”, der hvor belysningen er relevant.

Jeg har nu været på “rov” i ILVA’s store lampe udvalg og har fundet nogle af mine favoritter, som jeg sagtens kunne forestille mig ville pynte herhjemme.

Blandt mine egne favoritter har jeg ironisk nok et par favoritter, der udover den meget populære LaLu lampe, (som i øvrigt også fås som gulvlampe) tæller Globe lampen af Verner Panton, samt den meget simple og retro inspirerede bordlampe “Klassik”. Mange af lamperne fås i forskellige farver og mange af dem er endda produceret i både en bord- samt gulvlampe version, så alle behov kan blive dækket. Det synes jeg er virkelig tjekket.

Hvis nogen af jer har brug for at se lamperne sat i kontekst, kan jeg anbefale jer at kigge i deres super fine lampekatalog lige her.

Lamper

1. Verner Panton Globe //2. LaLu // 3. Kobe //4. Copenhagen //5.  Column //  6. Klassik //7.  Ball Lalu gulv // 8. Cool//9. Grace// 10. Read //

Konkurrence

En heldig person har nu mulighed for at vinde en valgfri lampe fra ILVA. Alt man skal gøre er at linke til den lampe man ønsker dig i kommentarfeltet. I kan komme til”lampe-afdelingen” her.

Konkurrencen løber frem til d. 26 april kl. 12 (opdateret d. 26/4: beklager fejl dato. Vinderen trækkes først d. 27).

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer.

Jeg vil i øvrigt lige opfordre jer til at I tilmelder jer ILVA’S nyhedsbrev, så I kan være lidt på forkant med nyhederne før alle andre 😉

OBS: da produkterne har gennemgået “skrumpning” kan størrelses-forholdene mellem de forskellige produkter ikke regnes for helt eksakte 😉

INDLÆGGET ER SPONSORERET. ALLE UDTALELSER ER MINE EGNE OG DE ANBEFALEDE PRODUKTER ER TING SOM JEG SELV HAR UDVALGT OG DERFOR VIRKELIG GODT KAN LIDE;)

Leave a Reply