VORES TØRRELOFT

Reklame: Vinderen af Brusesystem fra Grohe

4. maj 2016

Reklame for Grohe
imageimage
image
image
image
image

Tusind tak for alle jeres mange bidrag og kommentarer på denne Give Away i samarbejde med Grohe – ret inspirerende at læse hvad alene tid er for alle jer. “Alene tid”, “tid til sig selv”, ” min tid” – hvad end man man beslutter at kalde det, så er der ingen tvivl om at man skal værne om den i vores travle og hektiske hverdage.

Beklager at vinderen bliver annonceret lidt sent ift. lovet – men jeg var stuck’ i badet ( i næsten 2 dage ? ) 😛 Derudover er jeg ked af at jeg ikke har kunne begave jer alle med brusesystemet (hold op en fest ellers)!

Vinderen er : Louise Gravgaard – du har fået en mail 😉

Hvis konkurrencen har givet nogen af jer anledning til at tænke, at nu må den gamle tilkalkede haveslange derhjemme udskiftes, så kan I finde frem til forhandlerne af mit lidt for lækre Rainshower brusesystem via denne side.

    Leave a Reply