VORES TØRRELOFT

Reklame. Inspiration til Stuen

31. maj 2016

Reklame for Ilva

Så har jeg igen været i gang med udvælge lidt favoritter hos ILVA. Denne gang lidt favoritter til stuen – dette i forbindelse med at ILVA afholder Sofadage fra d. 2-4 juni, hvor der vil være 25-53 % på stofsofaer, lænestole og sofaborde.

Som jeg har tidligere har fortalt er jeg stor fan af “samtale stuen” – dvs. en stue som ikke er indrettet med tv’et som fokus, men med siddemøbler placeret overfor hinanden for at fordre samtalen og ikke mindst nærværet. Sådan har vi indrettet os herhjemme de sidste mange år og jeg kan slet ikke forstille mig at “sidde anderledes”.
Tanken med de udvalgte elementer i collagen herunder er, at den bløde sofa og den lette pindebænk skal stå placeret overfor hinanden. Placeret yderligt imellem dem skal der afhængig af rummets størrelse enten stå den retroinspirerede lænestol eller en puf.

Personligt er jeg dybt begejstret for de jordiske og organiske farver, hvilket reflekteres i den valgte farveskala herunder. Såfremt man ikke er af den samme opfattelse, er der heldigvis mulighed for alternative tekstiler og farver i mange af de udvalgte produkter 😉

Et godt tip til alle jer, der måske ikke følger intenst med i “blogland” og dermed ikke lige så ofte bliver tippet med gode tilbud; tilmeld jer ILVA’s Nyhedsbrev – så bliver I både opdateret på nye produkter og gode rabatter 😉
Ilvaindlæg41. Stavanger Sofa //2. Latina Sofabord // 3. Angel Lænestol //4.  Sumaki natur gulvtæppe // 5.  Copenhagen Bordlampe //6. Asta Bænk // 7. Criss Puf //8. Amadora Pyntepuder

    Leave a Reply