VORES TØRRELOFT

Nyt Preloved spisebord – Et stykke Dansk Møbelkunst

4. februar 2019

Som lovet et lille sneak peek på vores nyeste Preloved møbel: et Kai Kristiansen spisebord med udtræk, fundet på DBA. Jeg ville egentlig have skrevet alt muligt hyggeligt omkring fundet og hvorfor vi endte op med at købe et nyt rundt spisebord med udtræk, når nu flere af jer, så os sætte vores runde teak spisebord i stand sidste år. Men i morgen kommer der en gulvmand og kigger på vores gulv, som vi har et lille problem med, så vi skal have ryddet det meste af gulvet. Så vi har lidt småtravlt, da Allan også skal til bestyrelsesmøde i vores andelsforening.

Så nu får I den korte version eller den korte historie (jeg kan skrive alting langt); Vores “ben” blev stjålet. Det vil sige spisebordets ben, blev nuppet nede fra værkstedet i forbindelse med at vi satte det i stand. Og det er altså ved at være lidt tid siden.

Efter lang tids overvejelser, hvor mit skrivebord imellemtiden har gjort det ud som spisebord, er vi gået tilbage til drømmen om “det runde bord”. Det var på vej fra arbejde i går, at jeg scrollede mig frem til Kai Kristiansen bordet. Derfra varede det ikke længe før Allan fik et screenshot. Jeg et “thumbs up” tilbage og en fellow Nørrebroer fik en sms. En halv time senere var vi oppe på ladcyklen og et spisebord rigere. Søndags impulsivitet når det er bedst.

Vi mangler fortsat at få muret helt ned til gulvet. Men det er noget vi kan få planlagt, når gulvmanden har været forbi i morgen.

Nu hvor spisebordet har fået plads tæt på køkkenet, skal vi til og tænke lidt over belysningen over bordet. Og lige netop det er lidt tricky pga. den skrå væg. Det er faktisk ikke helt tydeligt på billederne, hvor “rodet” det kan komme til at se ud, med en pendel og ledning – så det må jeg lige vise jer ved lejlighed. Det kunne jo være at I var nogen med en genial løsning.

Nu vil jeg flytte alt væk igen 😀

  • Reply
    Martha
    26. september 2019 at 13:43

    Hej. Har du mon nogensinde fundet ud af en løsning med belysningen? Hilsen den nysgerrige 🙂

Leave a Reply