VORES TØRRELOFT

◊ Nyt fra Søstrene Grene.

8. september 2014

3333

Opbevaringskasser fra Søstrene Grene blev igår kastet i kurven, til mandens Butterflies og mine dimser. Jeg har ikke rigtig været med på marmor-beatet ( tror jeg fik for meget marmor da jeg boede i Marokko :)) – men det her akvarel-look er ret så fint syntes jeg 😀

Æskerne kom i butikkerne i fredags – go get Em. Der er flere størrelser ( mine er de 2 største størrelser).

 • Reply
  MoWe design
  8. september 2014 at 6:43

  Æskerne er super fine. Havde tænkt at hvis der stadig var et par stykker tilbage havde jeg nogle gamle kasser der var modne til udskiftning. Men det blve ikke. De var mildest talt blev støvsuget væk fra de Århusianske afdelinger:)

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   8. september 2014 at 16:21

   Ej ej…det bugnede bogstaveligtalt her i KBH!!!!! Måske det skyldes at Strøg-butikken mest besøges af turister, som jo ikke har plads til æsker i deres kuffert:P Men øv håber de får dem igen!!

 • Reply
  Chalotte Kruse
  8. september 2014 at 22:08

  De er så fine. Og synes virkelig at de står godt med din treaktræs kommode 🙂
  http://www.littlemsladybug.com

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   9. september 2014 at 5:27

   Tusind Tak 🙂 – jah søstrene har ramt plet der !!!

 • Reply
  stinna
  24. september 2014 at 17:07

  Hej!
  Har bestilt kunst fra society6 fordi jeg forelskede mig i din flotte plakat… men ville lige høre… hvilken ramme har du brugt til “standing tall”? Har svært ved at finde en der passer ordentligt… og er økonomisk 🙂

  Mvh Stinna

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   19. oktober 2014 at 3:43

   Undskyld det sene svar 😮
   Jeg bruger Ikea’s ramme Fjällsta 50 x 70.
   Plakaten har jo heldigvis trimkant. Så jeg tog bagbeklædningen af rammen og lagde den oven på plakaten. Så skar jeg med en hoppykniv efter den. Så nu passer den helt perfekt.
   Generelt er USA plakatstørrelser bare helt modsat vores standardrammer…så fjollet!

Leave a Reply