VORES TØRRELOFT

Reklamelinks: Sådan skal vores Kontor indrettes

6. april 2017

Indlægget indeholder reklamelinks.

kontor

Når man nu stadig ikke kan komme i gang med at indrette det lille hjem på ny, så hjælper det med at få afløb ved at lave med små moodboards.

I kan se mine 2 forgående moodboards her:  Stue & Entré

Kontoret er der jeg tilbringer meget tid, så det er vigtigt at der er ro & orden – og meget plantegrønt! Vi skal derfor også have lavet os en plantekumme der fylder hele den ene vægs længde. Her skal der gro alt muligt forskelligt – fra bambums til sukkulenter 🙂

I skal klikke på talene herunder for at komme til produkterne…jeg ved ikke lige om det tydeligt nok ?! 🙂

1 – Jeg ønsker mig et pinboard noget lignende dette fra københavnske  Manufaktura. Men jeg vil dog kaste mig ud i at lave mit eget, ud af en birketræsramme og lidt snilde 🙂

2 – Egon Eirmann skrivebordet er mit ultimative goal, når nu Finn Juhl’s skrivebord “Nyhavn bliver alt for pebret. Eller faktisk er det Eirmann spisebordet vi ønsker os og ikke skrivebordet. De 2 borde er næsten identiske, men vi vil gerne have vores sarbejdsplads fritstående, så vi kan sidde og arbejde på hver vores side af det. Skrivebordsstellet er nemlig designet således, at der bliver lidt benpladsproblemer for en af os.

3 – Jeg havde omkring 100 planter, da vi forlod lejligheden inden projekt renovering gik i gang. Der er bestemt en helt del færre nu 🙁 Så flere planter skal der bestemt handles ind!!!!!

4 – H. J. Wegner er sammen med Finn Juhl blandt min top danske møbelarkitekter. Begge vores sofaer er tegnet af Wegner og fremstillet i Røget eg, så Y-stolen i røget eg, vil være en fin rødtråd inde på kontoret. Og så sidder man bare fantastisk i den!

5 –  For the love of “flueben” 🙂 denne fine “To Do Notepad” fra Københavnske Kartotek  skal jeg have købt mig. Shit jeg elsker checklister…

6 – Afterroom Diningchair 3 fra MENU – smuk simpel og elegant. Så i bænken i min entré-collage ? WHAW!

7 –  Jeg er en sucker for alting der dufter dejligt OGSÅ røgelse – gerne med trædufte som Ceder og Mahogni. Denne lille fine keramik røgelsesholder er fra en af mine favorit webshops.  I kan læse om mine andre webshop favoritter her: “6 unikke og inspirerende bolig weshops“.

8 –  Jajaja…jeg er åbenbart selv “kommet med på den der Matisse-bølge. Her ses  “Visage Esquisse” hos Stilleben. A propos mit indlæg: “9 boligtrends i 2016“…

9 – Lige siden jeg så lampen hos Moss Room har jeg heller ikke kunne slippe tanken om. TAK Julie!!!

10 –  Man SKAL have en “kontorkop” ik’ ? Denne i rødlig terracotta fra Nørrebro’ske The General Store må gerne rumme min kaffe.

11 – Verner Pantons Panthella Mini, har vi og den vil med sikkerhed pynte på arbejdsbordet. I kan se den her i: “ Så har jeg fået den hjem

 

 

 

 • Reply
  Tina KH
  6. april 2017 at 9:21

  Det skal nok blive flot og brugbart:-)
  Jeg er vild med stol nr. 6 og lampe nr. 9
  Rigtig god fornøjelse med kontoret:-)

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   6. april 2017 at 10:10

   Det er lige præcis det med “brugbart”!Så skal jeg bare have noget til opbevaring…straks svære for mig 🙁
   Især lampen spøger haha..beklager ;p

 • Reply
  Jane
  6. april 2017 at 10:47

  I hvilket program laver du moodboards/collager?
  Jeg ønkser mit også stort set ALT på det billede! 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   6. april 2017 at 11:30

   Så er vi 2 :p
   Jeg bruger Photoshop – men Picmonkey er også udemærket og gratis 😀

   • Reply
    Jane
    6. april 2017 at 11:52

    Tak for svaret – det prøver jeg lige af 🙂

 • Reply
  Stine
  6. april 2017 at 12:20

  Hvor køber man den lampe henne?? Nr.9… Den er så fin🙈

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   6. april 2017 at 12:28

   Klik på 9-tallet foran teksten 😀

 • Reply
  Anna
  5. juli 2017 at 12:20

  Det bliver helt sikkert rigtig pænt og et behageligt kontor miljø. Kunne være jeg stjæler nogle af dine ideer.

Leave a Reply