VORES TØRRELOFT

Genialt

10. marts 2013

Repost fra igår – fejl i indlægget 😉

Det er jo SÅ smart – specielt hvis man ikke har så mange vindueskarme!  Hvilket vi ikke har, idet vi bor på et gammelt tørreloft, hvor der hovedsageligt er installeret Velux vinduer.

Potterne er lavet i genbrugsplast og rummer et smart vandingssystem, som gør at man kan vande planterne mens de hænger uden at der spildes.

Jeg kunne nu godt tænker mig sådan 3 små i sort til at hænge mellem mine Louis Poulsen lamper over spisebordet, også skulle der gro vedbend i à la billede 3 og 6 – sådan en rigtig aggressiv vedbend som breder sig alle vegne. Jeg har ide om at det ville være super romantisk henover vores rustikke spisebord bord og tolix stole…også med lyskæden fra headeren viklet ind i – og vores rå murstensvæg i baggrunden! JOJO det ville være et fryd for øjet – min kæreste syntes det lyder en anelse mærkeligt – jeg er nu sikker i min vision! Jeg tygger lidt på det – og vender tilbage med billeder, hvis mission fuldføres.

Jeg har ikke grønne fingre, men måske planterne ville overleve, hvis de hænger på hovedet?!

Potterplanterne kan købes her, prisen starter ved 149 kr.

Sky-planter-2Birds-1.w240.h240

Group1_V2.w240.h240Boskke---Recycled-pink-500

Envio-kitchen-1

Recycled-envio5-2

 

Sky-planter-medium5

Sky-Planter-Recycled-Black500-1

Recycled-envio3-2

Follow on Bloglovin

    Leave a Reply